معنی کلمه دختر سید مرتضی علم الهدی در دانشنامه اسلامی
[ویکی اهل البیت] دختر سید مرتضی علم الهدی، (محدث و عالم، متوفی قرن 6 هـ.ق) صاحب ریاض العلماء ضمن آوردن نام این بانو، او را به فضل و دانش ستوده است. وی نهج البلاغه را از عموی خود سید رضی روایت کرده و شیخ عبدالرحیم بغدادی معروف به ابن الاخوه از علمای اهل سنت نهج البلاغه را از وی روایت کرده است. قطب الدین راوندی در آخر شرح نهج البلاغه اش سند خود را از طریق عامه به همین عبدالرحیم می رساند. معاونت پژوهش مرکز حوزه های علمیه خواهران, بانوان عالمه و آثار آن ها
جملاتی از کاربرد کلمه دختر سید مرتضی علم الهدی
شیخ مفید (۹۴۸–۱۰۲۲م) (۳۳۶–۴۱۳ق) و شاگردش سید مرتضی علمالهدی (۳۵۵ق / ۹۶۵ م – ۴۳۶ق / ۱۰۴۴ م) به تدوین نظریات کلامی جهت توجیه ضرورت وجود امام زنده در شرایط غیبت پرداختند.
۳۳- زندگینامه سید مرتضی علمالهدی معروف به شریف مرتضی، (نویسنده) زبان: فارسی، وضعیت چاپ: چاپ نشده
سید محمدحسین علمالهدی در سال ۱۳۳۷ یا ۱۳۳۸ در اهواز به دنیا آمد. پدر او سید مرتضی علمالهدی از روحانیهای خوزستانی بود که شهرت بالایی داشت. خانواده او متشکل از ۴ برادر و ۵ خواهر بود. خانواده او سابقه فعالیتهای سیاسی و زندانی سیاسی را داشتند. علمالهدی از ۶ سالگی شروع به آموختن قرآن نمود و در ۱۱ سالگی به عنوان مربی به تدریس قرآن در مسجد مشغول بود. او را یکی از نقشآفرینان در تشکیل انجمن اسلامی دانشآموزی در اهواز دانستهاند.