سشنز در دوران حضور در کنگره از مخالفان مهاجرت قانونی و غیرقانونی بود. او با طرح اصلاح جامع مهاجرتی ۲۰۰۶، ۲۰۰۷ و ۲۰۱۳ مخالفت کرد. او گفت که ایجاد مسیری برای شهروند شدن مهاجرین غیرقانونی حاکمیت قانون را تضعیف میکند و ورود کارگران مهمان و مهاجرین دستمزدها را کم و بیکاری را برای شهروندان آمریکا زیاد میکند و سیاست مهاجرتی فعلی یک طبقه زیرین وابسته به دولت رفاه را بزرگ میکند. او در سخنرانی ای در صحن سنا در ۲۰۰۶ گفت «بهطور بنیادین، هیچیک از کسانی که از جمهوری دومینیکن به آمریکا میآیند به این خاطر نمیآیند که مهارتی دارند که به ما نفعی میرساند و نشان بدهد که در جامعه ما احتمالاً موفق خواهند بود.» او از ساختن حصاری در مرز آمریکا و مکزیک دفاع کردهاست.
روزبه حصاری، زاده تهران و دانشآموختهٔ مهندسی صنایع از دانشگاه آزاد است[نیازمند منبع]. آموزش بازیگری را از سال ۱۳۹۰ و در آموزشگاه کارنامه آغاز کرد. پس از اتمام دورهٔ دبیرستان مدتی به تدریس عربی و شیمی کنکور پرداخت[نیازمند منبع]. حصاری به دلیل مخالفت خانواده تا ۲۰ سالگی غیر از نواختن سازهای کوبهای فعالیت هنری دیگری نداشت[نیازمند منبع]. او فعالیت موسیقی خود را از نوازندگی خیابانی و همراهی با گروههای زیرزمینی آغاز کرد و پس از پذیرفته شدن در دانشگاه در سن ۱۸ سالگی تصمیم گرفت در دورههای بازیگری آموزشگاه «کارنامه» شرکت کند تا مقدمات حضور حرفهای او در عرصهٔ بازیگری فراهم شود.
در بغداد عثمانیان مستقر در آنجا، بیگلربیگی منصوب استانبول را اخراج و اوزون احمد را به جای وی برگزیدند. اوزون احمد به سبب اختلافاتی که با سلطان عثمانی داشت بر وی یاغی شد و فردی را نزد شاه عباس برای اظهار انقیاد و شاهسونی روانه ساخت. در روز دوشنبه بیست و دوم ربیعالثانی الله وردی خان عازم بغداد شد و امرای کهگیلویه، شوشتر، همدان و لرستان نیز در میان راه به او پیوستند. آنها تا رسیدن به بغداد قلههای بادراه، مندنجین، حسان، بکیسا، مهربان، بلاودور و همچنین هارونیه را به تصرف درآوردند و حکامی برای آنها منصوب شد. سپاه آنها بعد از زیارت قبور امام موسی کاظم و امام محمد تقی نزدیک بغداد. نخست حسین خان حاکم لرستان و حسن خان حاکم همدان پیش رفتند و جنگی میان آنها و عثمانیان روی داد که منجر به شکست و کشته شدن بسیاری از عثمانیان گردید. عثمانیها به قلعهٔ بغداد رفته و حصاری شدند. هنگامی که الله وردی خان مشغول محاصرهٔ قلعه بود نامهای از شاه عباس رسید مشعر بر اینکه اگر اوزون احمد از وعدهٔ خود پشیمان گشته و مقاومت میکند، مصلحت این است که محاصره را رها نموده و به شاه در تسخیر ولایات آذربایجان و شیروان و گرجستان بپیوندند. الله وردی خان نیز محاصره را رها نمود و پس از اینکه در شیراز سپاهی و اسباب جنگ را مهیا نمود، عازم یاری به شاه عباس گشت، و هنگامی که شاه در کنار قلعهٔ ایروان به جنگ و محاصره مشغول بود به اردوی او داخل شد.