تپه سی دلیک

معنی کلمه تپه سی دلیک در لغت نامه دهخدا

تپه سی دلیک. [ ت َپ ْ پ َ دَ ] ( اِخ ) دهی از دهستان گلچرت بخش پلدشت شهرستان ماکو است که در سی و شش هزار و پانصد گزی جنوب خاوری پلدشت واقع است. دامنه ای معتدل است و 174 تن سکنه دارد. آب آن از قنات و چشمه و محصول آن غلات و پنبه و شغل اهالی آنجا زراعت و گله داری است صنایع دستی آنان جاجیم بافی است و تا ناریک راه ارابه رو دارد و در تابستان میتوان اتومبیل برد. ( از فرهنگ جغرافیایی ایران ج 4 ).

معنی کلمه تپه سی دلیک در فرهنگ فارسی

دهی از دهستان گلچرت بخش پلدشت شهرستان ماکو است که در سی و شش هزار و پانصد گزی جنوب خاوری پلدشت واقع است ٠

جملاتی از کاربرد کلمه تپه سی دلیک

تپه اورلیک تپه سی مربوط به سده‌های اولیه دوران‌های تاریخی پس از اسلام است و در شهرستان نیر، بخش کورائیم، دهستان یورتچی شرقی، روستای کچل آباد واقع شده و این اثر در تاریخ ۲۷ بهمن ۱۳۸۷ با شمارهٔ ثبت ۲۴۵۳۶ به‌عنوان یکی از آثار ملی ایران به ثبت رسیده است.
تپه دریا تپه سی مربوط به هزاره اول قبل از میلاد است و در شهرستان بناب، بخش مرکزی، ۸ کیلومتری جاده بناب به تبریز واقع شده و این اثر در تاریخ ۷ مهر ۱۳۸۱ با شمارهٔ ثبت ۶۱۵۱ به‌عنوان یکی از آثار ملی ایران به ثبت رسیده است.
تپه مجمگی تپه سی مربوط به عصر آهن است و در شهرستان رزن، بخش مرکز ی، دهستان خرقان، روستای سورتجین واقع شده و این اثر در تاریخ ۲۷ بهمن ۱۳۸۷ با شمارهٔ ثبت ۲۴۶۳۳ به‌عنوان یکی از آثار ملی ایران به ثبت رسیده است.
تپه سنگرمرد تپه سی در شهرستان زرندیه، بخش خرقان، روستای آجان واقع شده و این اثر در تاریخ ۲۵ اسفند ۱۳۸۰ با شمارهٔ ثبت ۵۶۱۹ به‌عنوان یکی از آثار ملی ایران به ثبت رسیده است.
تپه احد تپه سی مربوط به دوره ساسانیان - سده‌های اولیه و میانه دوران‌های تاریخی پس از اسلام است و در شهرستان گرمی، بخش مرکزی، دهستان اجارود غربی، روستای بنه واقع شده و این اثر در تاریخ ۱۵ دی ۱۳۸۷ با شمارهٔ ثبت ۲۴۰۰۴ به‌عنوان یکی از آثار ملی ایران به ثبت رسیده است.
تپه قرق چی تپه سی مربوط به دوره اشکانیان است و در شهرستان نیر، بخش مرکزی، دهستان دورسون خواجه، روستای اسلام‌آباد واقع شده و این اثر در تاریخ ۱۵ دی ۱۳۸۷ با شمارهٔ ثبت ۲۳۹۹۶ به‌عنوان یکی از آثار ملی ایران به ثبت رسیده است.
تپه اوزریک تپه سی مربوط به سده‌های اولیه دوران‌های تاریخی پس از اسلام است و در اردبیل، بخش مرکزی، دهستان بالغو، روستای گلمغان واقع شده و این اثر در تاریخ ۲۷ بهمن ۱۳۸۷ با شمارهٔ ثبت ۲۴۵۴۲ به‌عنوان یکی از آثار ملی ایران به ثبت رسیده است.
تپه اجاق تپه سی مربوط به سده‌های اولیه دوران‌های تاریخی پس از اسلام است و در شهرستان نیر، بخش کورائیم، دهستان یورتچی غربی، روستای جلوگیر واقع شده و این اثر در تاریخ ۲۷ بهمن ۱۳۸۷ با شمارهٔ ثبت ۲۴۵۱۷ به‌عنوان یکی از آثار ملی ایران به ثبت رسیده است.
تپه جین تپه سی مربوط به هزاره اول قبل از میلاد است و در شهرستان نمین، بخش آبی آبیگلو، روستای محمودآباد واقع شده و این اثر در تاریخ ۱۰ دی ۱۳۸۱ با شمارهٔ ثبت ۶۶۹۶ به‌عنوان یکی از آثار ملی ایران به ثبت رسیده است.
بال تپه سی مربوط به دوره اشکانیان است و در شهرستان دورود، بخش مرکزی، دهستان ژان، ۷۰۰ متری شمال دریژان علیا واقع شده و این اثر در تاریخ ۲۸ شهریور ۱۳۸۶ با شمارهٔ ثبت ۱۹۵۳۵ به‌عنوان یکی از آثار ملی ایران به ثبت رسیده است.