تپه حسین خان

معنی کلمه تپه حسین خان در لغت نامه دهخدا

تپه حسین خان. [ ت َپ ْ پ َ ح ُ س ِ ] ( اِخ ) دهی ازبخش سنجابی شهرستان کرمانشاهان است که در هفت هزارگزی شمال کوزران و یکهزار گزی خاور راه فرعی کوزران به ثلاث واقع است دشتی سردسیر است و 60 تن سکنه دارد، آب آن از سراب قره دانه و محصول آنجا غلات و حبوبات ، لبنیات و جزئی توتون و چغندر قند است و شغل اهالی زراعت و گله داری است و راه مالرو دارد و در تابستان اتومبیل میتوان برد. ( از فرهنگ جغرافیایی ایران ج 5 ).

معنی کلمه تپه حسین خان در فرهنگ فارسی

دهی از بخش سنجابی شهرستان کرمان شاهان است که در هفت هزار گزی شمال کوزران و یک هزار گزی خاور راه فرعی کوزران به ثلاث واقع است ٠

جملاتی از کاربرد کلمه تپه حسین خان

تپه حسین بگی مربوط به عصر مس - عصر مفرغ است و در شهرستان خرم آّباد، بخش چغلوندی، دهستان بیرانوند جنوبی، ۷۰۰ متری غرب روستای حسین بگی واقع شده و این اثر در تاریخ ۲۸ اسفند ۱۳۸۵ با شمارهٔ ثبت ۱۸۵۴۷ به‌عنوان یکی از آثار ملی ایران به ثبت رسیده است.
تپه حسین (چیا ملاحسین) مربوط به دوران پیش از تاریخ ایران باستان است و در شهرستان نورآباد، بخش مرکزی، روستای اکبر آباد واقع شده و این اثر در تاریخ ۸ مرداد ۱۳۸۱ با شمارهٔ ثبت ۵۹۳۸ به‌عنوان یکی از آثار ملی ایران به ثبت رسیده است.
تپه حسین علی مربوط به هزاره دوم و اول قبل از میلاد - سدهٔ ۶ تا ۸ ه.ق است و در شهرستان خداآفرین، بخش مرکزی، دهستان بسطاملو، روستای حسین علی بیگلی واقع شده و این اثر در تاریخ ۲۷ بهمن ۱۳۸۷ با شمارهٔ ثبت ۲۴۴۹۷ به‌عنوان یکی از آثار ملی ایران به ثبت رسیده است.
تپه حسین مربوط به سده‌های میانه دوران‌های تاریخی پس از اسلام است و در شهرستان پل‌دختر، بخش مرکزی، دهستان جایدر، ۳۰۰ متری جنوب غرب روستای هلوش واقع شده و این اثر در تاریخ ۲۸ اسفند ۱۳۸۵ با شمارهٔ ثبت ۱۸۴۳۸ به‌عنوان یکی از آثار ملی ایران به ثبت رسیده است.