تقی زاده داوری محمود

معنی کلمه تقی زاده داوری محمود در دانشنامه اسلامی

[ویکی نور] محمود تقی زاده داوری در اول اسفند 1332ش در بابل متولد شد. او در دروس حوزوی تا مقطع اجتهاد پیش رفت. در سال 1372ش موفق به اخذ مدرک دکترا در رشته فلسفه اجتماع گردید. او سپس در دانشگاه های تهران، علامه طباطبایی، تربیت مدرس، باقرالعلوم به تدریس پرداخت. او همچنین مسئولیت های نیز در مراکز مختلف علمی داشته است که از آن جمله است: معاون پژوهشی دانشکده الهیات، عضو علمی- پژوهشی شورای اسلامی استان قم و مدیر گروه جامعه شناسی موسسه آموزشی- پژوهشی امام خمینی(ره)
او همچنین مقالات فراوانی ارائه کرده که از آن جمله است:؛
تصویر حضرت محمد صلی الله علیه و آله و حضرت زهرا علیها السلام در دایرة المعارف اسلام (ترجمه و نقد)
تصویر شیعه در دائرة المعارف امریکانا (ترجمه و نقد مقالات شیعی دائرة المعارف امریکانا)
سنت عزاداری و منقبت خوانی در تاریخ شیعه امامیه
تصویر امامان شیعه در دایرة المعارف اسلام (ترجمه و نقد)

جملاتی از کاربرد کلمه تقی زاده داوری محمود

سر مربی تیم نوجوان بهمن، علی نصیری و سر مربی تیم جوانان بهمن ، یاشا تقی زاده میباشند. استاد و پیشکسوت فوتبال شیراز حسین حسین زاده نیز مدیر فنی کلیه رده های سنی بهمن شیراز است.
سرنجام در دوره مدیریت شهری تقی زاده خامسی و در ادامه محمدرضا کلائی، بازطراحی میدان راه‌آهن با هدف بازتعریف و تبدیل آن به فضای عرصه ای شهری (پلازا) و استفاده از پتانسیل ایجاد شده در ارتباط با سطوح زیرین محدوده، در دستور کار مدیریت شهری مشهد قرار گرفت.
لازم به ذکر است که خانه ایرانمنش قدیمی ترین خانه خشتی شهر بافت می باشد که به شیوه ای زیبا سبک زندگی مردم شهرستان بافت را در گذشته با تصویر می کشد. این خانه در سال ۱۳٨۴ از مالکش خانم خاور تقی زاده که حدود ۵۵ سال در آن سکونت داشت توسط سازمان میراث فرهنگی استان کرمان خریداری شد.
ماجرای منع از فروش مسکرات، حتی اگر قانون شد، هرگز اجرا نشد، و لذا سندی در همین منبع آمده که مربوط به تاریخ ۱۳۳۴/۱۰/۱۴ است و در آنجا باز هیأت علمیه اصفهان طی نامه‌ای که به شاه نوشته، خواسته تا فرمان ملوکانه‌ای در اجرای قانون منع مسکرات صادر کند. نامه‌هایی هم به رئیس مجلس سنا یعنی تقی زاده نوشتند. سال ۱۳۳۶ هیأت علمیه بار دیگر نامه‌ای به اقبال نخست وزیر نوشت. و این ماجرا ادامه دارد.

اینجانب محمد قزوینی دارای شناسنامه شماره ۱۲۷۶ صادره از قونسولگری ایران در پاریس ساکن طهران، خیابان فروردین، کوچه دانش از جانب خود جناب آقای سیدحسن تقی زاده را وصی شرعی و نایب مناب مطلق خود نمودم.