تجارت با قران

معنی کلمه تجارت با قران در دانشنامه اسلامی

[ویکی فقه] تجارت با قرآن (قرآن). برخی از اهل کتاب با قرآن کریم تجارت می کردند. در این مقاله آیات مرتبط با تجارت با قرآن معرفی می شوند.
تجارت و سوداگرى گروهى از اهل کتاب با قرآن و آیات الهی:وَ إِنَّ مِنْ أَهْلِ الْکِتابِ لَمَنْ یُؤْمِنُ بِاللَّهِ وَ ما أُنْزِلَ إِلَیْکُمْ وَ ما أُنْزِلَ إِلَیْهِمْ خاشِعِینَ لِلَّهِ لا یَشْتَرُونَ بِآیاتِ اللَّهِ ثَمَناً قَلِیلًا أُولئِکَ لَهُمْ أَجْرُهُمْ عِنْدَ رَبِّهِمْ إِنَّ اللَّهَ سَرِیعُ الْحِسابِ.
آل عمران/سوره۳، آیه۱۹۹.
توبیخ الهی نسبت به برخى از عالمان اهل کتاب، به سبب تجارت و سوداگرى آنان با قرآن و آیات الهى:وَ إِنَّ مِنْ أَهْلِ الْکِتابِ لَمَنْ یُؤْمِنُ بِاللَّهِ وَ ما أُنْزِلَ إِلَیْکُمْ وَ ما أُنْزِلَ إِلَیْهِمْ خاشِعِینَ لِلَّهِ لا یَشْتَرُونَ بِآیاتِ اللَّهِ ثَمَناً قَلِیلًا أُولئِکَ لَهُمْ أَجْرُهُمْ عِنْدَ رَبِّهِمْ إِنَّ اللَّهَ سَرِیعُ الْحِسابِ.
آل عمران/سوره۳، آیه۱۹۹.
...

جملاتی از کاربرد کلمه تجارت با قران

نخست‌وزیر اسرائیل روز یکشنبه ۱۰ آذر از حمایت برخی کشورهای اروپایی سازوکار ویژه مالی اتحادیه اروپا برای تجارت با ایران، اینستکس، که برای دور زدن تحریم‌های آمریکا علیه جمهوری اسلامی طراحی شده‌است، انتقاد کرده‌است.
ره آوردهاى تجارت با خدا از پيروزى بر دشمن در ميدانهاى جهاد اصغر آغاز مى شود وبه لقاى الهى پايان مى پذيرد و حلقات ميانى آن نيزفضايل فراوانى است كه مغفرت و بخشش گناهان ، رهايى از عذاب دردناك الهى ودستيابى به بهشت جاويدان نمونه اى از آنهاست .
در زمان پادشاهی مون، روابط دیپلماتیک با سلسله تانگ برقرار شد و بسیاری از علمای باله برای مطالعه به تانگ رفتند، که نفوذ بودیسم و ​​کنفوسیوس را در حکومت بالهای گسترش دادند. او همچنین روابط با سیلا را تقویت کرد، که شبه جزیره کره را در جنوب بالهه متحد کرد و بر توسعه مسیر تجاری به نام جاده سیلا (هانگول: 신라도، هانجا: 新羅道) نظارت داشت. بالهایی همچنین دیپلماسی و تجارت با ژاپن را افزایش داد.
شبکه راه‌آهن آسیای میانه اساساً با در نظر گرفتن نیازهای برنامه‌ریزان اتحاد جماهیر شوروی سابق طراحی شده‌است. کل سیستم راه‌آهن شوروی با هسته اصلی مسکو ساخته شد. در نتیجه، راه‌آهن‌های آسیای میانه عمدتاً شمال-جنوب هستند و مرزهای (امروزی) در برنامه‌ریزی نادیده گرفته شدند. در نتیجه، تقریباً تمام محموله‌های باری از آسیای مرکزی به روسیه از قزاقستان، از جمله تجارت با اروپا، عبور می‌کند. ازبکستان نیز ترافیک ترانزیت قابل توجهی دارد.
در تابستان سال ۱۸۳۳، بونویل با قصد تجارت با شوشونی‌ها به محدودهٔ رودخانهٔ ویند که در وایومینگ امروزی واقع شده، رفت.
کشورهای عضو بریکس تصمیم خود را برای توقف پرداخت‌های تجاری متقابل با دلار آمریکا را اعلام کردند و در عوض از این پس تنها با ارزهای ملی خود به تجارت با یکدیگر می‌پردازند.
این شهرستان و شهرستان‌های مجاور پارس‌آباد و گرمی که مجموعاً منطقه مغان را تشکیل می‌دهند به دلیل مرزی بودن از برخی صنایع و کارخانجات محروم شده‌اند و کمبود سرمایه‌گذاری در بخش‌های غیرکشاورزی به تضعیف صنعت منجر گشته‌است. با تصویب منطقه آزاد تجاری استان اردبیل یا الحاق این منطقه به منطقه آزاد تجاری ارس (به مرکزیت جلفا) می‌توان شاهد پیشرفت صنعت و همچنین پیشرفت روزافزون تجارت با قفقاز و اروپا در این منطقه بود.
ریچارد گرنل، سفیر آمریکا در آلمان روز شنبه از پیوستن شش کشور اروپایی به سازوکار مالی موسوم به «اینس‌تکس» برای تجارت با ایران انتقاد کرده‌است.
در آب‌های اقیانوس هند، سلیمان خود چندین نبرد دریایی علیه پرتغالی‌ها را رهبری نمود تا آنان را از منطقه دور سازد و دوباره تجارت با هند را از سر بگیرد. در سال ۱۵۳۸ نیروهای عثمانی، عدن در یمن را تحت تصرف خویش درآوردند. هدف از تصرف این شهر آن بود که از عدن به عنوان پایگاهی برای یورش به دارایی‌های پرتغال در سواحل غربی پاکستان و هند امروزی استفاده کنند. ناوگان دریای عثمانی در سپتامبر ۱۵۳۸ قصد محاصرهٔ دیو را کرد اما در این امر از پرتغالیان شکست خورد و ناکام ماند. ناوگان دریایی عثمانی دوباره به عدن بازگشت و با استقرار صد یگان توپخانه به استحکام مواضع دفاعی شهر پرداخت. با استفاده از پایگاه عدن، سلیمان پاشا توانست کنترل تمامی نقاط کشور یمن از جمله صنعا را در دست بگیرد. با این وجود اهالی عدن ضد نیروهای عثمانی به پا خاستند و در عوض از پرتغالی‌ها برای ورود به شهر دعوت کردند. عدن تا هنگامی که پیری رئیس در سال ۱۵۴۷ این شهر را دوباره تسخیر کرد، تحت کنترل پرتغالی‌ها بود.
کل بدهی خارجی اردن در سال ۲۰۱۲، ۲۲ میلیارد دلار، ۷۲ درصد تولید ناخالص داخلی آن بود. در سال ۲۰۱۶ بدهی به ۳۵٫۱ میلیارد دلار رسید که ۹۵ درصد تولید ناخالص داخلی کشور است. این افزایش به چالش‌های منطقه ای نسبت داده شد که باعث کاهش فعالیت توریستی و سرمایه‌گذاری خارجی و افزایش هزینه‌های نظامی شد. حملات به خط لوله مصر؛ فروپاشی تجارت با عراق و سوریه؛ هزینه میزبانی از پناهندگان سوری و بهره وام انباشته شد.