بن تابستانی
جملاتی از کاربرد کلمه بن تابستانی
دو و میدانی در بازیهای المپیک تابستانی ۱۹۰۴ نام رویداد ورزش دو و میدانی در بازیهای المپیک تابستانی بود که در سال ۱۹۰۴ برگزار شد.
صورتی باعث تحریک یادآوری روزهای روًیایی و دستههای پر از گلهای تابستانی را میکند.
دیوید سوشی سپس به بروکسل میرود و در آنجا به ملاقات رئیس پلیس و شهردار این شهر دعوت میشود. از آنجا به شهر الزل میرود که محلیها مدعیاند محل تولد پوآرو بودهاست و یکی از مسئولان یک موزه، گواهینامهٔ ولادتی جهت اثبات این مدعا به دیوید سوشی نشان میدهد. در این شناسنامه، تاریخ تولد پوآرو را ۱ آوریل (دروغ اول آوریل) نوشتهاند و هیچ سال تولدی در آن معین نشدهاست. سرانجام، سوشی سوار بر قطار اورینت اکسپرس میشود و نحوهٔ ساخت حماقت مرد مرده را در خانهٔ تابستانی گرینوی و در اوج احساسبرانگیز و پایانی این مستند، یادآور میشود.
تیراندازی با کمان در بازیهای المپیک تابستانی ۱۹۷۶ نام رویداد ورزش تیراندازی با کمان در بازیهای المپیک تابستانی بود که در سال ۱۹۷۶ برگزار شد. این مسابقات از دو بخش تیراندازی با کمان تشکیل شده بود که یکی از آنها انفرادی مردان و دیگری انفرادی زنان بود. در مسابقات زنان ۲۷ ورزشکار از ۱۶ کشور به رقابت با یک دیگر پرداختند و همچنین در مسابقات مردان ۳۷ ورزشکار از ۲۴ کشور به رقابت با یک دیگر پرداختند.
از افتخارات وی میتوان به کسب مدال نقره سنگین وزن بوکس در بازیهای المپیک تابستانی ۱۹۵۲ اشاره کرد.
در مسکوکات کنشکا تصویر بودا در حال ایستاده بیک سمت نقش شده قسمیکه به روی دیگر آن خدایان اصلی هندویی نقش میباشد. کنشکا در افغانستان دو پایتخت داشت. پایتخت زمستانی وی پشاور و پایتخت تابستانی اش (کاپیسا) در نزدیکیهای کابل بود. او برعلاوه این دو؛ یک پایتخت دیگری هم در (متهورا) داشت تا امپراتوری وسیع خود را در مراتع سند و گنگا کنترل و نظارت نموده بتواند.
از افتخارات وی میتوان به کسب مدال طلا و نقره در بازیهای المپیک تابستانی ۱۹۰۸ اشاره کرد.
او توانسته است یک نشان برنز در المپیک تابستانی ۱۹۹۲ بارسلونا و یک نشان طلا در المپیک تابستانی ۱۹۹۶ آتلانتا به دست آورد که اولین مدال طلای کاروان المپیک ایران پس از انقلاب ۵۷ است.
وی همچنین از بدمینتونبازان بازیهای المپیک تابستانی ۲۰۱۲ بودهاست.
سوئد در بازیهای المپیک تابستانی ۱۹۲۸ که در شهر آمستردام هلند برگزار شد، کاروان سوئد با ۱۰۰ ورزشکار در این رقابتها شرکت کرد و موفق به کسب ۲۵ مدال (۷ طلا، ۶ نقره، ۱۲ برنز) شد. در جدول رتبهبندی توزیع مدالها، سوئد در ردهٔ ۴ مسابقات قرار گرفت.