بستر لجن خشک کن
جملاتی از کاربرد کلمه بستر لجن خشک کن
در صورت بیرون کشیدن جعبه سیاه از آب، متخصصان ابتدا جعبه سیاه را در آب مقطر غوطهور میکنند تا سرعت خوردگی آن را کمتر کنند و سپس آن را به صورت کامل خشک میکنند. برای این کار جعبه سیاه را سه روز در محفظههای خشک کن قرار میدهند. در این محفظه تمام آب جعبه سیاه کشیده میشود تا رطوبت باعث از دست رفتن اطلاعات نشود. متخصصان وقتی مطمئن شدند احتمال از دست رفتن اطلاعات منتفی شده شروع به گوش دادن و بررسی اطلاعات ضبط شده میکنند. متخصصان به صداهای پس زمینه نیز با دقت گوش میکنند که زیرا میتواند اطلاعاتی مثلاً دربارهٔ کارکرد موتورها فراهم کند. وقتی اطلاعات آماده شد، متخصصان با ترکیب صداهای ضبط شده و اطلاعات فنی دقیق، سعی میکنند تصویری از آنچه ممکن است اتفاق افتاده باشد ترسیم کنند.
در این روش از خشک کردن میوه های برش داده شده داخل سینی قرار میگیرد سپس از طریق هوای آزاد یا قرار دادن در کوره های خشک کن اقدام به خشک کردن میوه میکنند.
پارافین از جمع شدن/کلوخه شدن الیاف جدا شده نیز جلوگیری میکند. الیاف چسب خورده سپس از درون خشک کن عبور کرده تا به درصد مطلوب رطوبت مورد نیاز برای تشکیل کیک برسد. سپس الیاف خشک شده به صورت یک حصیر یکنواخت روی یک تسمه نقاله ریخته میشوند.
حوله خشک کنها اغلب در حمام، سرویسهای بهداشتی یا آشپزخانه مورد استفاده قرار میگیرند و علاوه بر تأمین گرمایش به عنوان یکی از لوازم دکوری هم شناخته میشوند زیرا ظاهر آنها با رادیاتورهای معمولی فرق دارد و با دکوراسیون داخلی سازگاری مناسبی دارد.
یک سری از مواد پلیمری نظیرPA , PET , ABS و… جاذب رطوبت بوده و رطوبت هوا را جذب میکنند که استفاده از این مواد مستلزم خرید تجهیزات خشک کن و گازگیری قبل از تولید میباشد
حوله خشک کن شیشهای میتواند در طرحهای مختلف و مطابق با هر سلیقه باشد.
در حال حاضر برای خشک کردن بسیاری از مواد غذایی از دستگاه های خشک کن استفاده می شود. برای این کار مدل های مختلفی از دستگاه های خشک کن طراحی شده اند. دستگاه های خشک کن میوه بصورت حرارتی، انجمادی، مایکرو و خورشیدی ساخته می شوند.
آبگرم موردنیاز حوله خشک کنها میتواند به وسیله سیستمهای حرارت مرکزی ساختمانها مانند پکیج دیواری که میتواند با انرژی گاز و گازوئیل و برق تامین گرمایش کند، موتورخانه یا آبگرمکنهای خورشیدی تأمین شود.
همانطور که در ابتدا گفته شد، دستگاههای میوه خشک کن به دو صورت صنعتی و خانگی در بازار عرضه میشوند. تفاوت انواع صنعتی و خانگی در ظرفیت و گنجایش، ابعاد و توان مصرفی آنها است. دستگاهها صنعتی مناسب تولید میوه خشک در حجم انبوه برای عرضه عمده در بازار هستند اما دستگاههای خانگی برای تهیه میوه خشک جهت مصرف شخصی یا فروش خانگی، انتخابی مناسب محسوب میشوند. در ادامه با ویژگیهای هر کدام آشنا میشوید.
دستگاه های خشک کن حرارتی که بیشتر مورد توجه تولید کنندگان قرار گرفته است، در مدل های کابینی، تونلی، لرزشی و دوار ساخته می شوند.