انوری امیرهوشنگ

معنی کلمه انوری امیرهوشنگ در دانشنامه اسلامی

[ویکی نور] امیرهوشنگ انوری، در سال 1350 در تهران متولد شد. او دانش آموخته رشته تاریخ ایران دوره اسلامی است. وی فعالیت های علمی و فرهنگی خود را از دبیری تحریریه ماهنامه خاطره امروز آغاز کرد. در ادامه به روزنامه نگاری در چندین نشریه با نگارش مطالب تاریخی و اجتماعی پرداخت. در سال های 1384 تا 1386، نیز دبیر سرویس تاریخ هفته نامه کتاب هفته بوده است.
نخستین اثر انوری کتاب «وصف خلیج فارس در نقشه های تاریخی» است. در این کتاب او به همراه محمدحسن گنجی ، محمدباقر وثوقی، جواد صفی نژاد و فاطمه فریدی مجید دست به تحقیق و تألیف زد. وی در حوزه خلیج فارس کتاب های «خلیج فارس در حدیث دیگران»، «خلیج فارس در نگاه ایرانیان»، «گزیده اخبار و مقالات روزنامه های مهم در باره خلیج فارس» را در دست تألیف دارد. کتاب دیگر او در این عرصه، «خلیج فارس در نیمه نخست قرن بیستم» است. وی همچنین چند مقاله با موضوع خلیج فارس نگاشته است که از جمله می توان به «بررسی روند آگاهی یافتگی ایرانیان در باره اهمیت خلیج فارس»، «خلیج فارس در نقشه های تاریخی»، «تجارت و دریانوردی در خلیج فارس» و «جنگ جهانی دوم و خلیج فارس» اشاره کرد.
انوری هم اکنون سرپرست پژوهشی اماکن آئینی و بنیاد ایران شناسی است. وی هم اکنون با فرهنگستان علوم ایران در تهیه دایرةالمعارف 6 جلدی دانشنامه علوم ایران همکاری دارد.
برگرفته از پایگاه اینترنتی کتاب فصل به آدرس http://www.ketabfasl.ir/، در خردادماه 1392.
گزیده مقالات و اخبار روزنامه های مهم درباره خلیج فارس / نوع اثر: کتاب / نقش: نویسنده

جملاتی از کاربرد کلمه انوری امیرهوشنگ

نشست نقد و بررسی کتاب «اطلس تاریخی نقشه‌ها و تصویرهای جغرافیایی آذربایجان» نیز با حضور امیرهوشنگ انوری، بهرام امیراحمدیان، محمدرضا سحاب و مرتضی هاشمی‌پور چهارشنبه ۲۳ دی ماه ۹۴ در «سرای اهل قلم مؤسسه خانه کتاب»خانه کتاب ایران برگزار شد.