انتشار مبنا

معنی کلمه انتشار مبنا در فرهنگستان زبان و ادب

{baseline emission} [مهندسی محیط زیست و انرژی] انتشار آلاینده ها بدون هر تغییر یا مداخله

معنی کلمه انتشار مبنا در ویکی واژه

انتشار آلاینده‌‌ها بدون هر تغییر یا مداخله.

جملاتی از کاربرد کلمه انتشار مبنا

به همین جهت هاکسلی جزو گروه کوچکی درآمد که از اندیشه‌های داروین قبل از انتشارش مطلع بودند (گروهی متشکل از جوزف دالتون هوکر و چارلز لایل). اولین انتشار ایده‌های داروین وقتی صورت گرفت که والاس نامه مشهورش پیرامون انتخاب طبیعی را برای او فرستاد، که توسط لایل و هوکر در انجمن لینه در سال ۱۸۵۸ به همراه گزیده‌هایی از یاداشت‌های داروین و نامه‌اش به آسا گری ارائه شد. واکنش مشهور هاکسلی به نظریه انتخاب طبیعی این بود: «تا چه حد می‌توان احمق بود که به فکر این نیفتاد!» با این حال، او هرگز به‌طور قطعی تصمیم خود را مبنی بر اینکه آیا انتخاب طبیعی روش اصلی برای فرگشت است یا خیر، نگرفت، اگرچه او اعتراف کرد که این فرضیه‌ای است که مبنای کاری خوبی دارد.
در سال 1988، مدت کوتاهی پس از انتشار رسمی این کتاب، ولادیمیر بورتکا فیلم تلویزیونی دل سگ را بر مبنای آن ساخت که مورد استقبال گستردۀ منتقدان قرار گرفت و جوایز زیادی به خود اختصاص داد. از ویژگی‌های شاخص این فیلم سیاه‌وسفید به وفاداری آن به کتاب اشاره کرده‌اند.
در دوران ریاست جمهوری محمود احمدی‌نژاد، اما قانون تازه‌ای وضع شد که بر مبنای آن کتاب‌های قبلاً انتشار یافته هم نیازمند اخذ مجوز برای تجدید چاپ بودند.

رابرت کرکمن، نویسنده اصلی داستان‌های کمیک مردگان متحرک، یکی از طرفداران اصلی این شرکت بود. او حتی قبل از این که تل‌تیل گیمز ایده این بازی را بدهد، از شرکت سازنده خواسته بود تا یک بازی ویدئویی براساس کتاب کمیک بازی بسازند. در طول ساخت این بازی، یکی از اهداف سازندگان، طراحی گیم‌پلی متفاوت با دیگر بازی‌ها بود. سازندگان بازی تصمیم گرفتند تا بازی را بر مبنای روش بازی بازیکنان در انتخاب هایشان طراحی کنند. قسمت اول بازی با استقبال زیادی روبرو شد. تل‌تیل گیمز اعلام کرد که می‌خواهد این بازی را تا پنج قسمت دیگر ادامه دهد و و تا چندی دیگر، فصل دوم بازی را منتشر می‌کند. پس از ساخت و انتشار کامل بازی مردگان متحرک، در سال ۲۰۱۳ (میلادی)، تل‌تیل گیمز ایده جدیدی را ارائه داد. 

رساله استادی هوسرل در زمینه ریاضیات بود: دربارهٔ مفهوم عدد، تحلیل‌های روان‌شناختی (۱۸۸۷ میلادی) و به شکل کتابچه‌ای درآمد(۱۹۱۶) که ۴ سال بعد مبنای انتشار نخستین جلد فلسفه حساب قرار گرفت. هوسرل جلد دوم اثر را کامل نکرد. وی در ۱۸۹۵ بدین باور رسید که طرحش امکان‌پذیر نیست و باید رهایش کرد.