معنی کلمه افشای یک توطئه در دانشنامه اسلامی
سالها قبل کتابی با عنوان " لله ثم للتاریخ: کشف الاسرار و تبرئة الائمة الطهار " از نویسنده ای با عنوان مستعار سید حسین موسوی مشتمل بر شبهات و دروغهایی نسبت به اهل بیت علیهم السلام و مذهب امامیه انتشار یافت. در پاسخ به آن، علی آل محسن کتاب " لله و للحقیقه "را نوشت که به علت گستردگی مطالب، خلاصه آن را در " الرد الوجیز " ارائه نمود. پس از ترجمه "لله ثم للتاریخ" به زبان فارسی که با نام " اهل بیت از خود دفاع می کند "منتشر شد، حمید رضا آژیر در پاسخ به آن " الرد الوجیز " را ترجمه و به جویندگان حقیقت تقدیم نمود.
در پیشنوشت کتاب چنین آمده است که مؤلف کتاب " لله ثم للتاریخ " خود را از علمای نجف وشیعه معرفی می کند و به همین سبب کتاب او مورد توجه و استناد مخالفان تشیع قرار می گیرد. مؤلف آنرا کتابی پریشان و آشفته می داند که سزاوار پاسخ نیست اما با اصرار دوستان به تفصیل به آن پاسخ می دهد. سپس برای آنکه خوانندگان گرایش بیشتری به آن پیدا کنند آنرا به اختصار ارائه می دهد تا به گفته خود: " پرده از پوچی و نادرستی آن بر گیرم و ترفندها و بربافته های آن را بیان دارم تا نادانان فریب آن نخورند و از حجیت برای منحرفان و گمراهان فرو افتد."
نویسنده در ابتدا عبارتی از متن مذکور را آورده و پس از آن اگر در طرح شبهه به منبع یا منابعی اشاره کرده است، با ذکر آدرس و نقل عبارت آنها در مقام پاسخ بر می آید و اگر بدون مدرک ودلیل شبهه ای را عنوان کند با اشاره به بی اساس بودن آن در کمال ادب به نقد آن می پردازد. عناوین شبهات را در فهرست کتاب می توان مشاهده نمود.در پایان کتاب درعنوان" خاتمه "پاسخ اتهامات او به علماء شیعه و در" سخن واپسین" به خوانندگان توصیه شده است که به مطالعه این مختصر اکتفا نکرده و کتاب " لله و للحقیقه " را که در بردارنده فوائد بسیار و مطالب مهمی است، مطالعه نمایند.
آل محسن درابتدا پرده از مذهب نویسنده برداشته و با دلائل و شواهدی از کلام خود او اثبات می کند که او قطعاً سنی است و نه تنها از علمای نجف نیست بلکه از پیش پا افتاده ترین اصطلاحات رایج در مدارس علمیه تشیع نیز بی اطلاع است بنابراین او دروغگو و کذاب است.