شرف الدین حسین

معنی کلمه شرف الدین حسین در دانشنامه اسلامی

[ویکی نور] «حسین شرف الدین»، در سال 1340 متولد شد. وی بعد از به پایان رساندن دوره متوسطه در سال 1359 و خدمت سربازی در سال 1362، وارد حوزه علمیه قم شد و در سال 1365 با مؤسسه آموزشی در راه حق آشنا شده و از آموزش های آن بهره مند گردید. وی در سال 1369 بعد از اتمام دروس سطح حوزه وارد درس خارج شد و از اساتیدی همچون آیات عظام فاضل لنکرانی، مکارم شیرازی، سبحانی و تبریزی استفاده کرد.
شرف الدین در سال 1369 علاوه بر شرکت در دروس خارج، در رشته جامعه شناسی در مقطع کارشناسی ارشد مشغول به تحصیل گردید و در سال 1373 در رشته الهیات و معارف اسلامی با گرایش فلسفه و کلام در دانشگاه تربیت مدرس قم مشغول شد و در سال 1376 بعد از اتمام دوره آن به عضویت هیئت علمی مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی درآمد و از سال 1383 دانشجوی دکتری فرهنگ و ارتباطات دانشگاه امام صادق(ع) می باشد.
ایشان در مراکز مختلف حوزوی، به ویژه مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره) و برخی دانشگاه های قم چون دانشگاه قم، دانشگاه مفید، مرکز جهانی علوم اسلامی و مرکز آموزش مبلغان به امر تدریس مشغول بوده است.
1. آسیب های اجتماعی در قرآن؛
2. اسلام و جامعه شناسی خانواده؛
4. تبیین جامعه شناسی مهریه؛

جملاتی از کاربرد کلمه شرف الدین حسین

ق قبر امامزاده عباس آشکارگردیده و سیّد امیرمرعشی که پسر سیّد شرف الدین پسر میرقوام الدین مرعشی است از سادات ذی‌نفوذ شهر ساری بود و پس از فوت پدر میرقوام الدین سهم الارث فراوانی به شرف الدین رسید و او نیز به فرزند ارشد خود سیّد امیرمنتقل کرد و پس از آشکار شدن قبر امامزاده عبّاس خبر به او رسید و او این واقعه را مرقوم نموده است: «ظهور و بروز قبرمبارک امامزاده معصوم عبّاس بن موسی کاظم علیه السلامدر شب پنجشنبه بیست ویکم ماه مبارک رمضان سنه سبع و عشرین و ثمانمائه و اجازه فرمودن سیّد امیر بن سیّد شرف الدین حسین در شب مذکور به ظهور خود عَلم …» و بر روی این چهار قبر یک صندوق چوبی توسط سید مرتضی بهرام نجار در سال ۸۹۷ ه‍.
در داخل این ضریح فلزی یک صندوقی بسیار عالی و نفیس که درازای آن ۲۵۰ و پهنای آن ۱۵۰ و بلندی آن ۱۲۰سانتی متر است و بر حاشیه آن آیاتی از کلام‌الله مجید و در وسط بدنه شمالی مقابل دریچه این عبارات حک شده‌است: «بسم الله الرحمن الرحیم هذا المشهد المقدس الحضرات الکرام امامزادگان بحق عباس بن عبدالله بن موسی الکاظم و محمد و حسن و زید عمل الصندوق بسعی و اهتمام سیّد مرتضی بن سیّدعلی بن سیّد شمس الدین بن سیّد عبدالصمد بن سیِد شمس الدین بهرام نجار تحریرا فی التاریخ ماه جمادی الاخر سنه سبع و تسعین و ثمانمائه» با توجه به کتیبه‌های موجود ظاهراً در زمان حکومت سیّد امیر بن شرف الدین حسینی در پنج شنبه اول ماه مبارک رمضان سال ۸۲۷ ه‍.