دودی کردن سرد
معنی کلمه دودی کردن سرد در ویکی واژه
جملاتی از کاربرد کلمه دودی کردن سرد
دودی کردن معمولاً به یکی از دو روش انجام میشود: دود سرد و دود گرم. روش دودی کردن سرد (که بسته به نوع غذا میتواند تا یک ماه طول بکشد) غذا را در دمای بین ۲۰ تا ۳۰ درجه سانتی گراد (۶۸ تا ۸۶ درجه فارنهایت) دود میکند. دود داغ، غذا را بهطور جزئی یا کامل میپزد و آن را در دمای ۴۰ تا ۹۰ درجه حرارت میدهد. درجه سانتیگراد (۱۰۴ درجه تا ۱۹۴ درجه فارنهایت).