داوود منشی زاده

معنی کلمه داوود منشی زاده در دانشنامه اسلامی

[ویکی اهل البیت] این صفحه مدخلی از اثر آفرینان است
نویسنده، مترجم و استاد دانشگاه در تهران به دنیا آمد. پس از اتمام تحصیلات ابتدایی و متوسطه در 1310 ش با محصلین اعزامی رهسپار فرانسه شد و در 1316 ش از دانشگاه دیژن موفق به اخذ لیسانس ادبیات گردید.
بعد به آلمان رفت و در 1322 ش دکترای فلسفه و ادبیات خود را از دانشگاه برلن دریافت کرد. پس از خاتمه ی جنگ جهانی دوم و افتتاح دانشگاه مونیخ در 1326 ش، یک قسمت از تدریس ایرانشناسی در آن دانشگاه به وی واگذار شد و در 1328 ش برای تدریس زبان فارسی به دانشگاه اسکندریه ی مصر رفت و در 1330 ش به ایران بازگشت.
پس از مراجعت به ایران جمعیت سیاسی سومکا (مختصر شده ی حزب سوسیالیست ملی کارگران ایران) را تشکیل داد. از آثار وی: «دربدر در پی بهشت»؛ «پیکار با اهریمن»؛ «کمونیسم و لیبرالیسم»؛ «خط سومکا»؛ «پسر گمشده»، ترجمه؛ «داریوش یکم»، پادشاه پارسها، ترجمه؛ «دوراندیشی در تکنیک»، ترجمه؛ «طغیان توده ها»، ترجمه؛ «آسیا در کشمکش با اروپا»، هون ها با ساسانیان، ترجمه.

جملاتی از کاربرد کلمه داوود منشی زاده

مصرشناسی (در انگلیسی: Egyptology، از یونانی باستان: λογία، -logia) دانش مطالعه و بررسی تاریخ، زبان، فرهنگ، و آثار مصر باستان است. این دانش به بررسی دوره‌ای از تاریخ مصر که از هزاره پنجم پیش از میلاد آغاز می‌شود و تا سده ۴ام پس از میلاد مسیح ادامه می‌یابد، می‌پردازد و دو شاخه اصلی علوم انسانی یعنی باستان‌شناسی و تاریخ را در بر می‌گیرد. از مصرشناسان ایرانی می‌توان به داوود منشی زاده نام برد
داوود منشی زاده رهبر حزب نیز از داشتن روابط صحیح با دولت اسرائیل در کتاب خود دفاع کرده‌است.