ترب سیاه

معنی کلمه ترب سیاه در فرهنگ عمید

نوعی ترب با پوست سیاه و ویتامین های a، b ، و c ، ضد اسکوربوت و مفید برای مبتلایان به بیماری های سیاتیک، درد اعصاب، نقرس، و سنگ کلیه.

جملاتی از کاربرد کلمه ترب سیاه

پنج غذای محلی همدان جهت ثبت ملی معرفی شده‌اند، این پنج غذا عبارتند از: آبگوشت بزباش، آبگوشت کلم قمری، آش کاچی، سرداشی، آبگوشت یخنی همچنین آش آبغوره، آبگوشت فلفل همدانی، مربای پوست هندوانه، مربای ترب سیاه، ترشی گردو، خورش غوره بادمجان، آش میوه،
مربای ترب سیاه یکی از مرباهای محلی استان همدان است. در این نوع مربا ترب سیاه قبل از پخت مدتی در داخل آب و آهک قرار داده می‌شود. مواد این مربا را ترب سیاه، شکر و هل تشکیل می‌دهد.