اسکوتیا

معنی کلمه اسکوتیا در لغت نامه دهخدا

اسکوتیا. [ اِ ک ُ ] ( اِخ ) رجوع به اسکاتلند شود.

جملاتی از کاربرد کلمه اسکوتیا

«تقریباً همه‌ی توده‌های انبوه که بر کشورهای بزرگ سرازیر شده‌اند از اسکوتیا (سکاستان) آمده‌اند [...] اما علت اینکه از پانصد سال پیش به‌این طرف هیچ توده‌ی انبوهی از سکاستان به کشورهای دیگر هجوم نبرده است این است که، از یک‌سو، در زمانی که امپراتوری روم غربی روبه زوال نهاده بود، بیش از سی قبیله از سرزمین سکاستان راه مهاجرت در پیش گرفته بودند و، در نتیجه، جمعیت آنجا کاهش یافته است، و از سوی دیگر، کشورهای آلمان و هنگری (مجارستان)، که پیشتر گروه‌های عظیمی از آنجا مهاجرت می‌کردند، امروزه چنان متمدن شده‌اند که مردمان در آنجا آسوده زندگی می‌کنند و احتیاجی به ترک مسکن و مأوای خود ندارند. از این گذشته، ساکنان آن دو کشور چون بسیار جنگاورند، سدی در برابر سکاستانیان ساخته‌اند. تاتارها نیز بارها به‌قصد مهاجرت به‌حرکت درمی‌آیند ولی مردمان هنگری و لهستان از پیشروی آن‌ها جلوگیری می‌کنند و، از این‌رو، می‌بالند به اینکه اگر جنگ‌افزارهای ایشان نبود، ایتالیا و کلیسا بارها پایمال تاتارها شده‌بود.»
«تقریباً همهٔ توده‌های انبوه که بر کشورهای بزرگ سرازیر شده‌اند از اسکوتیا (سکاستان) آمده‌اند [...] اما علت اینکه از پانصد سال پیش به‌این طرف هیچ تودهٔ انبوهی از سکاستان به کشورهای دیگر هجوم نبرده است این است که، از یک‌سو، در زمانی که امپراتوری روم غربی روبه زوال نهاده بود، بیش از سی قبیله از سرزمین سکاستان راه مهاجرت در پیش گرفته بودند و، در نتیجه، جمعیت آنجا کاهش یافته است، و از سوی دیگر، کشورهای آلمان و هنگری (مجارستان)، که پیشتر گروه‌های عظیمی از آنجا مهاجرت می‌کردند، امروزه چنان متمدن شده‌اند که مردمان در آنجا آسوده زندگی می‌کنند و احتیاجی به ترک مسکن و مأوای خود ندارند. از این گذشته، ساکنان آن دو کشور چون بسیار جنگاورند، سدی در برابر سکاستانیان ساخته‌اند. تاتارها نیز بارها به‌قصد مهاجرت به‌حرکت درمی‌آیند ولی مردمان هنگری و لهستان از پیشروی آن‌ها جلوگیری می‌کنند و، از این‌رو، می‌بالند به اینکه اگر جنگ‌افزارهای ایشان نبود، ایتالیا و کلیسا بارها پایمال تاتارها شده‌بود.»
مشارکت جی بالوین در صحنه رگاتون معروف است، سبکی که قبلاً در درجه اول با هنرمندان پورتوریکو و پاناما سروکار داشت. او از رگاتون به عنوان وسیله‌ای برای «نمایش ایده‌ها، هویت‌ها» و سایر پیام‌های اجتماعی استفاده می‌کند، و به گفته جان کارامانیکا روزنامه‌نگار آمریکایی «شاید مشهورترین ستاره این سبک» باشد. الیاس لایت از رولینگ استون او را در کنار کارول جی و اوسونا به عنوان «هیت‌سازان جهانی» با آهنگ‌های رگاتون و ترپ قرار داده‌است. وقتی خوآن اسکوتیا از وگ مکزیکی به مرور کردن حرفه و موفقیت بالوین پرداخت، نوشت که رگاتون بخشی از نظریه سایمون رینولدز در مورد جهانی کردن موسیقی است، و گفت: «هیچ چیز در عصر اینترنت خارجی نیست». ایوان لمبرگ، رئیس یوام‌پی‌جی اظهار داشت: «من جی بالوین را یکی از بزرگ‌ترین ترانه‌سراها و هنرمندان معاصر جهانی در هر گونه سبک می‌دانم».
آرتور جفری (به انگلیسی: Arthur Jeffery) (متولد ۱۸ اکتبر ۱۸۹۲ در ملبورن - درگذشت ۲ اوت ۱۹۵۹ در سوث میلفورد، نوا اسکوتیا، کانادا) استاد استرالیایی زبان‌های سامی از سال ۱۹۲۱ در مدرسه خاورشناسی در قاهره و از سال ۱۹۳۸ تا زمان مرگش به دانشگاه کلمبیا و اتحادیه حوزه علمیه در شهر نیویورک پیوست. او نویسنده مطالعات گسترده نسخه‌های خطی خاورمیانه است. اثر مهم او شامل ماده‌هایی برای تاریخ متون قرآن است: تدوین‌های قدیمی و لغات خارجی قرآن که رد ۳۱۸ لغت خارجی (غیر عربی) را در قرآن را رهگیری کرده‌است.
در نواحی شرقی کانادا، رودخانهٔ سنت لورنس تا خلیج سنت لورنس، بزرگ‌ترین خور (مصب) جهان، ادامه دارد که جزیرهٔ نیوفوند لند در مصب آن قرار دارد. جنوب این خلیج، یعنی منطقهٔ دریایی مری تایمز، دنبالهٔ منطقهٔ پنسیلوانیای کوبک است. نیوبرانزویک و نووا اسکوتیا توسط منطقهٔ Bay of Fundy از هم جدا می‌شوند و بزرگ‌ترین و متفاوت‌ترین جزر و مدها در این ناحیه رخ می‌دهد. انتاریو و خلیج بای در مرکز شهر واقعند. غرب انتاریو، مسطح و گسترده‌است و استپ‌ها تا کوه‌های راکی ادامه دارد که آن‌ها را از منطقهٔ بریتیش کلمبیا، جدا می‌کند.