ماشین ساز
معنی کلمه ماشین ساز در فرهنگ فارسی
جملاتی از کاربرد کلمه ماشین ساز
گردانی پس از اتمام دوران محرومیت، در نیمفصل دوم بیستمین دورهٔ لیگ برتر خلیج فارس، با پیوستن دوباره به باشگاه ماشینسازی تبریز، به فوتبال حرفهای بازگشت.او پس از بازگشت به فوتبال آمادگی بدنی خود را حفظ کرد.و کاپیتان ماشین سازی و کاپیتان این تیم شد.
پس از نزدیک به یک سال فعالیت در مس، به همراه رسول خطیبی به تیم ماشین سازی تبریز پیوست.
بهمن کامل فوتبال خود را از جوانان باشگاه فوتبال ماشینسازی تبریز آغاز کرده و پس از درخشش در تیمهای پایه این تیم در دهه هشتاد خورشیدی به تیم بزرگسالان ماشین سازان پیوست.
وی سابقهٔ حضور در تیمهای ملوان، نساجی، ماشین سازی ،سپاهان، تراکتور ، پیکان و شمس آذر قزوین را نیز دارد.
دانشکدهٔ مهندسی صنایع دانشگاه علم و صنعت ایران که از سال ۱۳۵۲ با تغییر رشته ماشین سازی به مهندسی صنایع در دانشگاه علم و صنعت ایران ایجاد شد، امروز به یکی از اصلیترین دانشکدههای آموزش مهندسی صنایع در کشور تبدیل شده است.
بشتایم در زمان حضور خود در تیم های گسترش فولاد، ماشین سازی و آلومینیوم اراک توانست به لیگ برتر صعود کند.
در بیشتر بازیهای لیگ آزادگان ۹۵–۱۳۹۴، از ورزشگاه باغشمال به عنوان ورزشگاه خانگی این تیم استفاده میشد؛ اما در هفتههای واپسین رقابتهای جام آزادگان فوتبال ایران، به علت حضور پرشور و پرشمار هواداران باشگاه ماشینسازی، تصمیم گرفته شد از ورزشگاه یادگار امام به عنوان ورزشگاه خانگی این باشگاه استفاده شود. پس از صعود تیم فوتبال ماشینسازی تبریز به رقابتهای جام خلیج فارس فوتبال ایران، به دلیل نصب سیستم گرمایشی (هیتینگ) و احیای چمن ورزشگاه یادگار امام تبریز، دیدارهای نیم فصل اول ماشین سازان در ورزشگاه خانگی تیم رقیب (تراکتورسازی) انجام شد ورزشگاه مرزداران نیز به آکادمی باشگاه ماشینسازی اختصاص یافتهاست.
عقابی ۱ سال هم در ماشین سازی تبریز در زمان حمید ندیمیان توپ میزد. او در زمان محمد مایلی کهن نیز به تیم ملی دعوت شد و در ۵ بازی دوستانه غیررسمی برای تیم ملی ایران به میدان رفت.
پس از دانشکده، جهانگیر بهطور جدی تر به گسترش و پیشرفت تجربههای خود در نقاشی، مجسمهسازی و معماری ادامه داد. حاصل این دوره، جوایزی چند در مسابقههای مجسمهسازی بود، از جمله احراز مقام اول برای طرح و اجرای فرسک دیواری، ماشین سازی اراک (۱۳۵۴) و به دنبال آن در ۱۳۵۶، احراز مقام اول برای طرح و اجرای مجسمه فواره میدان منوچهری از طرف سازمان زیباسازی شهر تهران.
دانشگاه علم و صنعت ایران که سنگبنای اولیهٔ آن در سال ۱۳۰۸ خ. گذاشته شده بود، در سال ۱۳۲۰ با نام هنرسرای عالی در ۵ رشتهٔ برق، شیمی، معماری، رنگ رزی صنعتی و ماشین سازی به فعالیت خود ادامه داد.