قوشه

معنی کلمه قوشه در لغت نامه دهخدا

قوشه. [ ق ُ ش َ ] ( اِخ )دهی است از دهستان ارشق بخش مرکزی شهرستان مشکین شهر( خیاو )، سکنه آن 226 تن. آب آن از چشمه. محصول آن غلات و حبوب و شغل اهالی آنجا زراعت و گله داری است. راه مالرو دارد و در دو محل بفاصله دو کیلومتر واقع شده و بنام قوشه بالا و قوشه پائین مشهور است. سکنه بالا 72 تن میباشد. ( از فرهنگ جغرافیایی ایران ج 4 ).
قوشه. [ ش َ ] ( اِخ ) دهی است از دهستان قهاب صرصر بخش صیدآباد شهرستان دامغان ، سکنه آن 1000 تن. آب آن از قنات. محصول آن غلات ، حبوب ، پنبه و صیفی. شغل اهالی زراعت ، گله و شترداری و صنایع دستی زنان آنجا کرباس و گلیم بافی است.این ده پاسگاه نگهبانی ، دبستان ، گاراژ و قهوه خانه سر راه شوسه دارد. ( از فرهنگ جغرافیایی ایران ج 3 ).

معنی کلمه قوشه در فرهنگ فارسی

دهی از دهستان قهاب صرصر بخش صید آباد شهرستان دامغان .

جملاتی از کاربرد کلمه قوشه

تپه قلعه قوشه کند مربوط به دوره ساسانیان است و در شهرستان خدابنده، بخش مرکزی، روستای قوشه کند واقع شده و این اثر در تاریخ ۱۰ خرداد ۱۳۸۲ با شمارهٔ ثبت ۸۹۲۰ به‌عنوان یکی از آثار ملی ایران به ثبت رسیده‌است.
حسن‌آباد قوشه، روستایی از توابع بخش پائین جام شهرستان تربت جام در استان خراسان رضوی ایران است.
تپه قوشه جه در شهرستان ترکمن، بخش گمیشان، روستای کتوک واقع شده و این اثر در تاریخ ۱۰ خرداد ۱۳۸۲ با شمارهٔ ثبت ۸۸۷۲ به‌عنوان یکی از آثار ملی ایران به ثبت رسیده است.
۴روستای عمده دهستان «تویه دروار» از این قرارند: پس از قوشه، روستای صح قرار دارد که روستای زیبا است. بعد از آن روستای دروار است که از لحاظ جمعیت و امکانات بیشتر را در بین روستاهای دیگر دارا است.
این حکم، به وکیل وی خانم شیما قوشه در طی چهار صفحه ابلاغ شده‌است. این حکم، بالاترین میزان محکومیت در میان فعالان حقوق بشر بوده‌است.