قلعه حاجی

قلعه حاجی

معنی کلمه قلعه حاجی در لغت نامه دهخدا

قلعه حاجی. [ ق َ ع َ ] ( اِخ ) مزرعه ای است از دهستان زیراستاق بخش مرکزی شهرستان شاهرود. ( از فرهنگ جغرافیایی ایران ج 3 ).

معنی کلمه قلعه حاجی در فرهنگ فارسی

مزرعه ایست از دهستان زیراستاق بخش مرکزی شهرستان شاهرود .

معنی کلمه قلعه حاجی در دانشنامه عمومی

قلعه حاجی (شاهرود). قلعه حاجی یک روستا در ایران است که در دهستان ده ملا شهرستان شاهرود واقع شده است. قلعه حاجی ۱۶۰ نفر جمعیت دارد.

جملاتی از کاربرد کلمه قلعه حاجی

کار و حرفه اصلی و منبع درآمد شاخص مردم روستای ده‌ملا نجاری و درودگری است و بیشتر در زمینه تولید بوفه و ویترین است؛ و بیشتر اهالی به کشاورزی، باغداری و دامداری مشغول هستند. در روستای قلعه حاجی هم مردم مشغول به شغل کشاورزی هستند.
روگیر قلعه حاجی، روستایی از توابع بخش خیرگو شهرستان لامرد در استان فارس ایران است.
حاجی‌آباد یا قلعه حاجی آباد(فلاورجان)یکی از محلات لارگان بخش مرکزی شهرستان فلاورجان در استان اصفهان ایران است.
این روستا یکی از بخش‌های شهر حاجی‌آباد است که آب و هوای گرم و خشک دارد . اطراف روستا را از یک طرف رودخانه‌های متعدد از جمله رودخانه‌های شور ، «نیزار» و آب شور و از طرف دیگر، ارتفاعات حاجی آباد ، «نیزا» ، «دزدر» ، «وانمان»، جایین «جایین» ، «سیرو» ، «کم برآفتاب» ، «شاهین» فرا گرفته‌اند . همین ویژگی طبیعی، این منطقه را زیبا و جالب توجه کرده‌است به طوری که موجب وجد و حیرت بینندگان می‌شود . همچنین در این روستا آثار دو قلعهٔ قدیمی به نامهای قلعه حاجی آباد و قلعه کلدان باقی‌مانده که جالب توجه هستند .
تپه پله قلعه حاجی در شهرستان شاهرود، بخش مرکزی، روستای دهملا-قلعه حاجی واقع شده و این اثر در تاریخ ۱۰ دی ۱۳۸۱ با شمارهٔ ثبت ۶۹۴۷ به‌عنوان یکی از آثار ملی ایران به ثبت رسیده است.