علامه طباطبائی
معنی کلمه علامه طباطبائی در فرهنگ فارسی
جملاتی از کاربرد کلمه علامه طباطبائی
پاینده در ۲۸ شهریور ۱۳۴۱ متولد شد. او نخست مدرک کارشناسی خود در رشتهٔ ادبیات انگلیسی را از دانشگاه علامه طباطبائی دریافت کرد، و سپس در سال ۱۳۷۹ با مدرک کارشناسی ارشد در همین رشته از دانشگاه تهران فارغالتحصیل شد. او همچنین دارای مدرک دکترای نظریه و نقد ادبی از دانشگاه ساسکس انگلستان است.
وی کارشناسی حقوق را در سال ۱۳۶۸ و کارشناسی ارشد حقوق خصوصی را در سال ۱۳۷۰ از دانشگاه شهید بهشتی ، و مدرک دکترا خود رادر سال ۱۳۸۷ از دانشگاه علامه طباطبائی اخذ کرد.
دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه علامه طباطبائی در بخش حقوق و علوم سیاسی در مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری پذیرش دانشجو دارد.
انجمن به صورت دوره دارای همایشهای سالیانه یا موردی با سایر گروهها و مراکز تحقیقاتی بوده و با برخی از مراکز علمی و دانشگاهی مانند دانشگاه آزاد تهران مرکز- دانشگاه علامه طباطبائی نیز دارای تفاهم نامه یا نشست و همایشهای مشترک میباشد.
جهانگیرزاده دارای دکتری جامعهشناسی سیاسی از دانشگاه علامه طباطبائی بوده و همچنین عضو هیئت علمی گروه جامعهشناسی دانشگاه ارومیه است.
پاینده در طول دوران فعالیت خود موفق به کسب جوایزی نظیر کتاب فصل جمهوری اسلامی ایران در سال ۱۳۸۶، جایزه ادبی جلال آل احمد در سالهای ۱۳۹۳ و ۱۳۹۸ و جایزهٔ کتاب سال دانشگاهی در سال ۱۳۹۸ شده است. علاوه بر این، او در سال ۱۳۹۸ به عنوان پژوهشگر برگزیدهٔ سال نیز انتخاب شده است. او اکنون به عنوان استاد تمام در دانشکده علوم ارتباطات دانشگاه علامه طباطبائی به تدریس مشغول است.
سعید عسگر کسی است که سعید حجاریان، عضو سابق شورای شهر تهران را در ۲۲ اسفند ۱۳۷۸ با اسلحه ماکاروف و از ناحیه صورت ترور کرد و پس از آن به ۱۵ سال حبس محکوم شد، اما در کمتر از یک سال مورد عفو قرار گرفته و از زندان آزاد شد. وی همچنین در سال ۱۳۸۲ به جرم رهبری گروهی ۲۵۰ نفره در حمله به خوابگاه دانشجویان دانشگاه علامه طباطبائی و ضرب و شتم دانشجویان و تخریب اموال دانشگاه محاکمه شده بود، که این امر مورد اعتراض وکیل دانشگاه مزبور قرار گرفت.
محسن بختیار (۱ اردیبهشت ۱۳۴۴) سیاستمدار ایرانی و سفیر کنونی ایران در چین از خرداد ۱۴۰۲ است. بختیار دانشآموختهٔ دکترای اقتصاد از دانشگاه علامه طباطبائی است. وی همچنین سفیر آکردیته جمهوری اسلامی ایران در مغولستان نیز میباشد.
باوند در دانشگاههای رودآیلند، دانشگاه علامه طباطبائی (حقوق بینالملل و روابط بینالملل)، تهران، دانشگاه امام صادق و آزاد تدریس کردهاست.
راغفر نشستی در مورد اقتصاد سیاسی در دانشگاه علامه طباطبائی در سال ۱۳۹۸ به تذکری که هفت یا هشت سال پیش (سال ۱۳۸۸–۱۳۷۷) ایشان مطرح کرده اشاره میکند و میگوید «در آن زمان گفته شد که تا زمانی که اقتصاد مبتنی بر تولید صنعتی نباشد، تولید نمیتواند نقشی داشته باشد؛ «آن زمان گفتند اینها چپ هستند و گرنه ما تولید میکنیم! اما واقعیت این است که آنها تولید نمیکنند. تجارت وقتی به عنوان تولید معنا دارد که در خدمت تولید صنعتی باشد در غیر این صورت این جز خیانت به منابع ملی چیز دیگری نیست».