عرب حسن

معنی کلمه عرب حسن در لغت نامه دهخدا

عرب حسن. [ ع َ رَ ح َ س َ ]( اِخ ) دهی است از دهستان میان آب بخش مرکزی شهرستان شوشتر، واقع در 24 هزارگزی جنوب خاوری شوشتر کنار راه تابستانی شوشتر به بند قیر کنار شمال خاوری رود شطیط، واقع در دشت و گرمسیر است. 1200 تن سکنه دارد. آب آن از رود شطیط تأمین میشود. محصولات آن غلات و شغل اهالی زراعت است. ( از فرهنگ جغرافیایی ایران ج 6 ).

معنی کلمه عرب حسن در فرهنگ فارسی

دهی است از دهستان میان آب بخش مرکزی شهرستان شوشتر ۲۴ یکلومتری جنوب شرقی شوشتر کنار راه تابستانی شوشتر به بندقیر و ساحل شرقی رود شطیط دشت و گرمسیر ۱۲٠٠ تن سکنه آب از رود شطیط محصول غلات شغل زراعت سکنه آن عرب هستند .
دهی است از دهستان میان آب بخش مرکزی شهرستان شوشتر واقع در ۲۴ هزار گزی جنوب خاوری شوشتر کنار راه تابستانی شوشتر به بند قیر کنار شمال خاوری رود شطیط واقع در دشت و گرمسیر است

جملاتی از کاربرد کلمه عرب حسن

تپه‌های بلوار ۴ مربوط به دوران‌های تاریخی پس از اسلام است و در شهرستان شوشتر، دهستان میان آب، روستای عرب حسن واقع شده و این اثر در تاریخ ۵ آذر ۱۳۸۰ با شمارهٔ ثبت ۴۲۱۳ به‌عنوان یکی از آثار ملی ایران به ثبت رسیده است.
تپه دیبان۰۵۷۲ مربوط به دوران‌های تاریخی پس از اسلام است و در شهرستان شوشتر، روستای عرب حسن واقع شده و این اثر در تاریخ ۵ آذر ۱۳۸۰ با شمارهٔ ثبت ۴۲۷۵ به‌عنوان یکی از آثار ملی ایران به ثبت رسیده است.
تل چم۱ ۰۵۴ مربوط به دوران‌های تاریخی پس از اسلام است و در شهرستان شوشتر، روستای عرب حسن و نعنایه واقع شده و این اثر در تاریخ ۵ آذر ۱۳۸۰ با شمارهٔ ثبت ۴۲۸۹ به‌عنوان یکی از آثار ملی ایران به ثبت رسیده است.
تل چم ۰۵۵۲ مربوط به دوران‌های تاریخی پس از اسلام است و در شهرستان شوشتر، بین روستای عرب حسن و نعنایه واقع شده و این اثر در تاریخ ۵ آذر ۱۳۸۰ با شمارهٔ ثبت ۴۳۰۹ به‌عنوان یکی از آثار ملی ایران به ثبت رسیده است.
بخش میان‌آب (ميناو) یکی از بخش‌های شهرستان شوشتر در استان خوزستان ایران است. مرکز این بخش شهر عرب حسن می باشد.
تپه‌های بلوار ۲ در شهرستان شوشتر، روستای عرب حسن واقع شده و این اثر در تاریخ ۵ آذر ۱۳۸۰ با شمارهٔ ثبت ۴۲۸۱ به‌عنوان یکی از آثار ملی ایران به ثبت رسیده است.
تپه‌های بلوار ۳ مربوط به دوره ساسانیان - دوران‌های تاریخی پس از اسلام است و در شهرستان شوشتر، روستای عرب حسن واقع شده و این اثر در تاریخ ۵ آذر ۱۳۸۰ با شمارهٔ ثبت ۴۳۷۶ به‌عنوان یکی از آثار ملی ایران به ثبت رسیده است.