صهیونی
جملاتی از کاربرد کلمه صهیونی
برهان صهیونی (عربی: برهان أحمد صهيوني؛ زادهٔ ۷ آوریل ۱۹۸۶) یک ورزشکار اهل سوریه است.
عنوان کلی بعضی از قسمتهای مجموعهٔ تلویزیونی آرماگدون که به گفته تهیهکنندگان مجموعه ای ۱۰۴ قسمتی است عبارتند از: پلورالیزم رسانه ای، کریدور شوک (تخریب بیبیسی و بهائیت)، یورش امواج (شبکههای ماهواره ای)، فیس بوک و مایکروسافت (نبرد صلیبی-صهیونی)، بازخوانی تاریخ سینمای ایران (تراشیدن منجیهای موازی)، فرقههای صهیونی، تروریستهای کودتاچی (بهائیت)، رؤیای سرزمین موعود (جنایات بهائیت)، درویشان سکولار، عرفانهای نوظهور (مزدورانی مانند دالایی لاما، کریشنا مورتی، سای بابا با کمک صهیونیستها) و اما دو قسمت آخر که با تعداد زیاد فیلم، کتاب و مقالات تخریبی موازی، حمایت شدهاست معنویتهای آنارشیستی (ایلیا رامالله، پائولو کوئیلو، اوباما) و توطئههای صهیونی.
در این قسمت به تخریب بیبیسی اختصاص دارد و در آن عنوان میکند که این رسانه با دستگاههای جاسوسی، آیین بهائیت و مراکز صهیونی ارتباط مستقیم دارد.
در این قسمت به شرکتهای بزرگ کامپیوتری و اینترنتی مانند فیس بوک و مایکروسافت اشاره میکند؛ و بهطور کلی عنوان میکند که اینترنت محصول وزارت دفاع آمریکا، پنتاگون است، که در حیطهٔ جنگ سرد دیجیتالی و به عبارتی نبرد صلیبی- صهیونی قرار میگیرد و همگی وابسته به صهیونیزم میباشند. قاچاق حدود ۸۰۰ هزار زن و دختر از شرق به غرب از جرائم و از نشانههای فساد اخلاقی موجودیتی به نام اینترنت است.
این قسمت به موضوع عرفانهای غیررسمی (غیردولتی) شیعه اشاره میشود که در آن عنوان میوشد این عرفانها توسط کانونهای صهیونی بهوجود آمدهاند. تصوف و دراویش محصول صحیونیستها و فراماسونرها هستند.»
داگلاس فیث در یک خانوادهٔ یهودی به دنیا آمد. پدرش عضو «انجمن بتار» که یک انجمن تجدیدنظرخواه صهیونی بوده، فعالیت داشتهاست. پدر او از بازماندههای هلوکاست است که والدین و هفت خواهر و برادر خود را در اردوگاههای کار اجباری آلمان نازی ازدست داده بود.