صلوات فرستادن

معنی کلمه صلوات فرستادن در لغت نامه دهخدا

صلوات فرستادن. [ ص َ ل َ ف ِ رِ دَ ] ( مص مرکب ) درود فرستادن بر پیغمبر. اللهم صل علی محمد و آله گفتن. رجوع به صلوات شود.

معنی کلمه صلوات فرستادن در فرهنگ فارسی

( مصدر ) درود فرستادن بر پیغامبر و اهل بیت گفتن اللهم صل علی محمد و آل محمد . یا صلوات بفرستید . ۱ - اللهم صل علی محمد و آل محمد بگویی . ۲ - وقتی که خواهند به مشاجره خاتمه دهند این جمله را گویند .

جملاتی از کاربرد کلمه صلوات فرستادن

مشهدى كاظم بهمراه آنها وارد حرم ميشود، و پس از زيارت و صلوات فرستادن ، متوجهبمشهدى كاظم شده ميفرمائيد: اين نوشته هائيكه در اطرافداخل حرم و گنبد نوشته شده است چيست ؟ مشهدى كاظم ميگويد: من سوادى ندارم و از خواندنآنها معذرت ميخواهم .
ثواب صلوات فرستادن و سلام كردن بر (پيامبر صلى الله عليه و آلهو دوستىاو)
از طريق شيعه و سنى هم روايت بسيار زياد رسيده ، در اينكه طريق صلوات فرستادن مؤمنين بر آن جناب ، اين است كه از خدا بخواهند بر او وآل او صلوات بفرستد.
از جمله كارهاى تعقيباتى ، درود و صلوات فرستادن بر نيكان و زبده هاىكمال بشَرى ، و لعن و نفرين بر مظاهر شرك و پليدى و سردمدارانِ كفر و ستم است .
دليل ديگرى كه ((ولية الله )) بودن حضرت صديقه زهرا سلام الله عليها را اثباتمى كند، استقلال اوست در موضوع صلوات فرستادن بر آن حضرت و كيفيت زيارتش ، كههمانند صلوات بر پيامبر اكرم (ص ) و اميرالمؤ منين (ع ) و حسنين (ع ) و زيارات آنان است ،يعنى همانگونه كه به صلوات بر آن چهار وجود مقدس و زيارتشان امر شده است ، نسبتبه حضرت زهرا(ع ) نيز در اين موارد، همگان مامور، و ماجورند.
فرمودند: ((با عقيده كامل زياد صلوات فرستادن ((أ للّهُمَّ صَلِّ عَلى مُحَمَّدٍ وَ آلِمُحَمَّدٍ)).(95)
ثواب يك بار بر پيامبر صلى الله عليه و آله صلوات فرستادن   حديث : 1 ابى رحمه اللهقال حدثنى سعد بن عبدالله قال حدثنى سلمه بن الخطاب عناسماعيل بن جعفر عن الحسن بن على عن ابيه عن ابى بصير عن ابى عبدالله عليه السلامقال اذا ذكر النبى صلى الله عليه و آله فاكثروا الصلاه عليه فانه من صلى علىالنبى صلاه واحده صلى الله عليه الف صلاه فى الف صف من الملائكه و لم يبق شى مماخلق الله الا صلى على ذلك العبد لصلاه الله عليه و صلاه ملائكه و لا يرغب عن هذا الاجاهل مغرور قد برى الله منه و رسوله .
صلوات فرستادن بر حضرت فاطمه عليهاالسلام و كيفيت زيارتش ، كه همانند صلواتبر پيامبر اكرم و اميرالمومنين و حسنين عليهم السلام و زيارات آنان است ؛ يعنى همانگونهكه به صلوات بر آن چهار وجود مقدس ‍ و زيارتشان امر شده است ، نسبت به حضرت زهراعليهاالسلام نيز در اين موارد، همگان مامور و ماجورند. فاطمه عليهاالسلام كهمشمول آيه تطهير و از اهل بيت پيامبر اكرم صلى الله عليه و آله است كيفيت صلوات بر اورا رسول خدا به صراحت چنين بيان داشته است :