سیم جوش
جملاتی از کاربرد کلمه سیم جوش
در روش امروزین جوشکاری زیر پودری، اتصال فلزات توسط گرمای حاصل از قوس الکتریکی بین الکترود فلزی بدون روکش و قطعه کار انجام میگیرد. اتصال دو فلز به یکدیگر بدون اعمال فشار بوده و ماده پرکننده از ذوب الکترود، سیم جوش ویا پودر فلزی تأمین میشود.
رویکرد دیگر استفاده از پرتوی الکترونی برای ذوب سیم جوش بر روی سطح برای ساخت یک قطعه است. این شبیه فرایند چاپ سه بعدی معمول مدلسازی رسوب ذوب شده است، اما با فلز به جای پلاستیک. با استفاده از این فرایند ، یک تفنگ پرتو الکترونی منبع انرژی مورد استفاده برای ذوب مواد اولیه فلزی را که به طور معمول سیم است، تامین می کند. پرتو الکترون یک منبع قدرت بسیار کارآمد است که با استفاده از سیم پیچ های الکترومغناطیسی با سرعت هزاران هرتز میتواند هم دقیقاً متمرکز شود و هم منحرف شود.
اکثر فلزات و آلیاژها را میتوان با روش اتم گاز هیدروژن جوشکاری نمود بنابراین انتخاب سیم جوش یکی از عمدهترین مسائل میباشد.
از آنجایی که حوضچه مذاب معمولاً نسبت به قطعه اصلی کوچک است، جوشکاری ذوبی را میتوان به عنوان "یک قطعه ریختگی کوچک در داخل یک قالب بزرگ" در نظر گرفت. خواص و ترکیب ماده نهایی حوضچه جوش، مخلوطی است از ماده مادر و الکترود یا سیم جوش. نسبت این مواد بستگی به عواملی از قبیل نوع فرایند جوشکاری، شکل اتصال، و آمادهسازی لبه قطعات دارد.
الکترودهای بدون پوشش و سیم جوشهای معمولی به هیچ وجه در زیر آب کارایی ندارند.
برای جوشکاری زیرپودری هم از منابع برق جریان ثابت و هم از منابع ولتاژ ثابت استفاده میشود. از سیستمهای ولتاژ ثابت، سرعت ثابت بیشتر برای جوشکاری با سیم جوشهای نازک و جوشکاری سرعت بالای ورقهای نازک استفاده میشود.