سیدجواد

معنی کلمه سیدجواد در دانشنامه اسلامی

[ویکی فقه] سیدجواد (ابهام زدایی). سیدجواد ممکن است اسم برای اشخاص ذیل باشد: • سیدجواد مجتهد کرمانی، از علمای خیر و منتفذ برجسته و مجاهد ایران در قرن سیزدهم هجری• سید جواد حسینی عاملی، از فقهای نامدار شیعه• سید جواد مصطفوی، از علمای معاصر مشهد
...

جملاتی از کاربرد کلمه سیدجواد

این روزنامه از سال ۱۳۲۷ هـ.ق به وسیله سیدجواد بواناتی، در شیراز به چاپ رسیده است.
به اعتقاد سیدجواد میری دانشیار جامعه‌شناسی در پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی، یکی از دلایل ظهور این شعار، نقص گفتمان عمومی در جمهوری اسلامی ایران نسبت به «انکار مطلق پهلوی» و توصیف گذشته ایران با القابی همچون «طاغوت» بود. به گفته او، این شعار بیش از آنکه مدیون شخص رضاشاه پهلوی باشد، متأثر از «سیاه نمایی‌هایی» است که در رسانه‌های جمعی وابسته به نظام و توسط آموزش و پرورش در طول دوران جمهوری اسلامی برساخت شده‌است.
پس از انقلاب ۱۳۵۷ ایران جزء مؤسسین و اعضاء اصلی و اداره کنندگان کمیته حقوقی جمعیت دفاع از آزادی و حاکمیت ملت ایران بود که به وسیله یدالله سحابی و مهدی بازرگان پایه‌گذاری شده بود. از سوی دیگر، پیگیر پرونده‌های زندانیان امنیتی بود. با صدور دستور تشکیل شورای انقلاب اسلامی ایران از طرف سید روح‌الله خمینی، سیدجوادی از اعضای آن شورا شد.
نیروی سوم یک نظریه سیاسی در اروپا بود که به گفته ی دکتر علی اصغر حاج سیدجوادی برای نخستین بار دکتر خنجی آن را برای ایران تئوریزه کرد. این نظریه در بُعد داخلی به وجود نیروی سوم در برابر دو نیروی هیئت حاکمه و حزب توده اشاره داشت و در بُعد خارجی و جهانی در برابر دو ابرقدرت جهان سرمایه‌داری و شوروی.
سیدجواد زیتونی (زادهٔ ۲ بهمن ۱۳۳۵) بازیگر سینما و تلویزیون و تئاتر ایرانی است.
خندانندۀ برتر یا مسابقۀ استند آپ کمدین مسابقه‌ای بود که در سال ۱۳۹۴ از شبکۀ نسیم و در برنامۀ خندوانه پخش شد. این مسابقه با محوریت استندآپ کمدی میان ۱۶ کمدین و به صورت حذفی، با رأی مردم برگزار می‌شد. نمایندگان کمدین‌ها یا خود کمدین‌ها همواره ناظر به مسئلۀ رأی‌گیری بودند و هیچ دخالتی از طرف عوامل خندوانه وجود نداشت. در مرحلهٔ فینال این دور از مسابقات خندانندۀ برتر، طبق توافق مهران غفوریان و امیرمهدی ژوله دو فینالیست، یک استندآپ مشترک اجرا کرده و هر دو بدون رأی‌گیری مشترکاً به عنوان نفر اول مسابقۀ خندانندۀ برتر اعلام شدند. بر همین اساس سیدجواد رضویان و علی مسعودی نیز یه عنوان نفرات دوم مسابقه معرفی شدند.
سیدجواد پورمقیم (متولد ۱۳۱۹ در اراک) اقتصاددان ایرانی و استاد بازنشسته دانشگاه الزهرا است. او دکتری اقتصاد را در دانشگاه ایالتی آیووا گذرانده‌است.
کتاب دبیر ادیب، یادنامه دبیرسیاقی به کوشش کمال حاج سیدجوادی نگاشته شده‌است و توسط انجمن آثار و مفاخر فرهنگی در تهران، چاپ اول در سال ۱۳۷۵ منتشر شده‌است.
به روح پدرم فیلم کمدی تلویزیونی به کارگردانی سیدجواد رضویان و تهیه‌کنندگی کمال طباطبایی محصول سال ۱۳۸۸ است.
زهرمار فیلمی به کارگردانی سیدجواد رضویان، تهیه‌کنندگی جواد نوروزبیگی و نویسندگی پیمان عباسی محصول سال ۱۳۹۷ است.