سیاه بید

معنی کلمه سیاه بید در لغت نامه دهخدا

سیاه بید. ( اِ مرکب ) نام نوعی از بید. ( برهان ). این بید در ایران بخصوص در اراضی خشک و استپی است. ( یادداشت بخط مؤلف ).

معنی کلمه سیاه بید در فرهنگ فارسی

نام نوعی از بید این بید در ایران بخصوص در اراضی خشک و استپی است

جملاتی از کاربرد کلمه سیاه بید

تپه سیاه بید علیا مربوط به دوران پیش از تاریخ ایران باستان است و در شهرستان کرمانشاه، روستای سیاه بیدعلیا واقع شده و این اثر در تاریخ ۷ مهر ۱۳۸۱ با شمارهٔ ثبت ۶۴۵۴ به‌عنوان یکی از آثار ملی ایران به ثبت رسیده است.
تپه سیاه بید علیای ۶ مربوط به دوران فرادیرینه‌سنگی - هزاره دوم قبل از میلاد است و در شهرستان کرمانشاه، بخش مرکزی، دهستان دورود فرامان، ۵۰۰ متری جنوب شرق روستای سیاه بید علیا واقع شده و این اثر در تاریخ ۱۸ اسفند ۱۳۸۷ با شمارهٔ ثبت ۲۴۸۲۴ به‌عنوان یکی از آثار ملی ایران به ثبت رسیده است.
تپه سیاه بید سفلای ۵ مربوط به دوران پارینه‌سنگی جدید - دوران فرادیرینه‌سنگی است و در شهرستان کرمانشاه، بخش مرکزی، دهستان دورد فرامان، ۶۰۰ متری جنوب شرق روستای سیاه بید سفلا واقع شده و این اثر در تاریخ ۱۸ اسفند ۱۳۸۷ با شمارهٔ ثبت ۲۴۹۱۸ به‌عنوان یکی از آثار ملی ایران به ثبت رسیده است.
تپه قبرستان ۲ سیاه بید سفلا مربوط به دوران فرادیرینه‌سنگی است و در شهرستان کرمانشاه، بخش مرکزی، دهستان دورود فرامان، ۵۵۰ متری جنوب روستای سیاه بید سفلا واقع شده و این اثر در تاریخ ۲۶ اسفند ۱۳۸۷ با شمارهٔ ثبت ۲۵۶۱۶ به‌عنوان یکی از آثار ملی ایران به ثبت رسیده است.
تپه سیاه بید علیای ۵ مربوط به هزاره دوم قبل از میلاد است و در شهرستان کرمانشاه، بخش مرکزی، دهستان دورود فرامان، جنوب و جنوب شرقی روستای سیاه بید علیا واقع شده و این اثر در تاریخ ۱۸ اسفند ۱۳۸۷ با شمارهٔ ثبت ۲۴۹۰۸ به‌عنوان یکی از آثار ملی ایران به ثبت رسیده است.
تپه سیاه بید سفلای ۱ مربوط به دوران پارینه‌سنگی جدید است و در شهرستان کرمانشاه، بخش مرکزی، دهستان دورود فرامان، ۱ کیلومتری جنوب و جنوب شرقی روستای سیاه بید سفلا واقع شده و این اثر در تاریخ ۲۶ اسفند ۱۳۸۷ با شمارهٔ ثبت ۲۵۵۰۸ به‌عنوان یکی از آثار ملی ایران به ثبت رسیده است.
تپه سیاه بید علیای ۴ مربوط به عصر مس و سنگ - دوره ساسانیان - دوره سلجوقیان است و در شهرستان کرمانشاه، بخش مرکزی، دهستان دورود فرامان، ۴۰۰ متری جنوب غرب روستای سیاه بید علیا واقع شده و این اثر در تاریخ ۱۸ اسفند ۱۳۸۷ با شمارهٔ ثبت ۲۴۸۲۲ به‌عنوان یکی از آثار ملی ایران به ثبت رسیده است.
تپه سیاه بید سفلای ۶ مربوط به دوران فرادیرینه‌سنگی است و در شهرستان کرمانشاه، بخش مرکزی، دهستان دورود فرامان، ۱ کیلومتری جنوب شرق روستای سیاه بید سفلا واقع شده و این اثر در تاریخ ۲۶ اسفند ۱۳۸۷ با شمارهٔ ثبت ۲۵۵۰۶ به‌عنوان یکی از آثار ملی ایران به ثبت رسیده است.
تپه سرآب ۲ مربوط به عصر مس و سنگ - عصر مفرغ - دوره اشکانیان است و در شهرستان کرمانشاه، بخش مرکزی، دهستان دورود فرامان، ۶۰۰ متری شرق روستای سیاه بید سفلا واقع شده و این اثر در تاریخ ۱۸ اسفند ۱۳۸۷ با شمارهٔ ثبت ۲۴۸۸۸ به‌عنوان یکی از آثار ملی ایران به ثبت رسیده است.
تپه سیاه بید علیای ۳ مربوط به دوران فرادیرینه‌سنگی است و در شهرستان کرمانشاه، بخش مرکزی، دهستان دورود فرامان، ۲۰۰ متری جنوب روستای سیاه بید علیا واقع شده و این اثر در تاریخ ۱۸ اسفند ۱۳۸۷ با شمارهٔ ثبت ۲۴۸۲۸ به‌عنوان یکی از آثار ملی ایران به ثبت رسیده است.