سنگاوین
معنی کلمه سنگاوین در دانشنامه عمومی
این روستا در دهستان شهیدآباد قرار دارد و براساس سرشماری مرکز آمار ایران در سال ۱۳۸۵، جمعیت آن 300 نفر ( ۷۵خانوار ) بوده است.
جملاتی از کاربرد کلمه سنگاوین
تپه لارآسی ۲ مربوط به دورانهای تاریخی پس از اسلام است و در شهرستان بوئینزهرا، بخش آوج، روستای سنگاوین واقع شده و این اثر در تاریخ ۱۹ اسفند ۱۳۸۰ با شمارهٔ ثبت ۴۹۹۵ بهعنوان یکی از آثار ملی ایران به ثبت رسیده است.
تپه لار اّراسی۴ در شهرستان بوئینزهرا، بخش آوج، روستای سنگاوین واقع شده و این اثر در تاریخ ۲۵ اسفند ۱۳۸۰ با شمارهٔ ثبت ۵۵۳۱ بهعنوان یکی از آثار ملی ایران به ثبت رسیده است.
تپه لاراّراسی۳ مربوط به دورانهای تاریخی پس از اسلام است و در شهرستان بوئینزهرا، بخش آوج، روستای سنگاوین واقع شده و این اثر در تاریخ ۲۵ اسفند ۱۳۸۰ با شمارهٔ ثبت ۵۵۳۲ بهعنوان یکی از آثار ملی ایران به ثبت رسیده است.
تپه کولگه لی مربوط به دوره اشکانیان است و در شهرستان بوئینزهرا، بخش آوج، روستای سنگاوین واقع شده و این اثر در تاریخ ۲۵ خرداد ۱۳۸۱ با شمارهٔ ثبت ۵۷۴۱ بهعنوان یکی از آثار ملی ایران به ثبت رسیده است.
تپه لار آراسی ۱ در شهرستان بوئینزهرا، بخش آوج، روستای سنگاوین واقع شده و این اثر در تاریخ ۲۵ اسفند ۱۳۸۰ با شمارهٔ ثبت ۵۰۵۴ بهعنوان یکی از آثار ملی ایران به ثبت رسیده است.