سس پنیر

سس پنیر، چاشنی که از ذوب شدن پنیر در سس پایه تهیه می‌شود، طعمی دلچسب و وسوسه‌کننده دارد و می‌تواند به عنوان سس یا حتی تاپینگ برای غذاهای مختلف استفاده شود. سس پنیر از مواد زیر تشکیل شده است:

پنیر: پایه اصلی سس پنیر را پنیر تشکیل می‌دهد. انواع مختلفی از پنیر مانند پنیر چدار، پنیر گودا، پنیر پارمزان، پنیر موزارلا و حتی پنیر خامه‌ای می‌توانند برای تهیه سس پنیر استفاده شوند. انتخاب نوع پنیر به سلیقه شما و طعمی بستگی دارد که می‌خواهید داشته باشید.
سس پایه: سس پایه سس پنیر می‌تواند از شیر، خامه، کره، آرد یا مخلوطی از این مواد تهیه شود. سس بشامل، که از کره، آرد و شیر تهیه می‌شود، یکی از رایج‌ترین سس‌های پایه برای سس پنیر است.
چاشنی‌ها: برای طعم دادن به سس پنیر می‌توانید از چاشنی‌های مختلفی مانند نمک، فلفل، پودر سیر، پودر پیاز، جوز هندی، پاپریکا یا هر ادویه دیگری که دوست دارید استفاده کنید.

معنی کلمه سس پنیر در فرهنگستان زبان و ادب

{cheese sauce} [علوم و فنّاوری غذا] هریک از انواع سس های سفید طعم دارشده با پنیر که عمدتاً برای پوشش دادن برخی از غذاها مانند نی رشته یا ماهی، به کار می رود

معنی کلمه سس پنیر در ویکی واژه

هریک از انواع سس‌های سفید طعم‌دارشده با پنیر که عمدتاً برای پوشش دادن برخی از غذاها مانند نی‌رشته یا ماهی، به کار می‌رود.

جملاتی از کاربرد کلمه سس پنیر

اکثر تولیدکنندگان و رستوران‌های اصلی سس سالاد در ایالات متحده نوعی سس پنیر آبی تولید می‌کنند. معمولاً به عنوان دیپ با بوفالو وینگز یا کرودیته (سبزیجات خام) سرو می‌شود.
سس پنیر آبی یک سس جانبی محبوب، سس سالاد و دیپ در ایالات متحده است. معمولاً از ترکیبی از پنیر آبی، سس مایونز و آب دوغ، خامه ترش یا ماست، شیر، سرکه، پودر پیاز و پودر سیر درست می‌شود. یک وینگرت پنیر آبی وجود دارد که از روغن سالاد، پنیر آبی، سرکه و گاهی چاشنی‌ها تشکیل شده‌است.
علاوه بر این که به عنوان سس سالاد استفاده می‌شود، سس پنیر آبی با تعدادی مواد مانند مرغ، بوقلمون، نان سیر، و ذرت به خوبی جفت می‌شود. می‌توان از آن به عنوان سس برای ساندویچ‌ها یا بسته‌بندی‌ها استفاده کرد یا در دیپ‌ها با مواد دیگری مانند پنیر خامه ای، خامه ترش، و سس تند ترکیب کرد.