سرنجه. [ س ِ رِ ج ِ ] ( اِخ ) دهی از دهستان دره صیدی بخش اشترینان شهرستان بروجرد. دارای 393 تن سکنه. آب آن از قنات ، محصول آن غلات است. ( از فرهنگ جغرافیائی ایران ج 6 ). سرنجه. [ س ِ رِ ج ِ ] ( اِخ ) دهی از دهستان حشمت آباد بخش دورود شهرستان بروجرد. دارای 212 تن سکنه. آب آن از قنات. محصول آن غلات است. ( از فرهنگ جغرافیائی ایران ج 6 ). سرنجه. [ س ِ رِ ج ِ ] ( اِخ ) دهی ازدهستان کوهدشت بخش طرهان شهرستان خرم آباد. دارای 120 تن سکنه. آب آن از چشمه و چاه. ساکنین از طایفه ابوالوفائی هستند. ( از فرهنگ جغرافیائی ایران ج 6 ).
معنی کلمه سرنجه در دانشنامه عمومی
سرنجه (بروجرد). سِرنجه روستایی است از توابع شهرستان بروجرد در استان لرستان. این روستا در دهستان دره صیدی در بخش مرکزی این شهرستان قرار دارد. بنابر سرشماری مرکز آمار ایران، جمعیت سرنجه در سال ۱۳۸۵ برابر با ۳۶۳ نفر بوده است که از این میان ۱۹۴ نفر مرد و بقیه زن بوده اند. این روستا ۸۹ خانوار دارد.
جملاتی از کاربرد کلمه سرنجه
تپه چال سرنجه ۲ مربوط به دوره اشکانیان تا دوره ساسانیان - سدهٔ ۷ ه.ق است و در شهرستان بروجرد، بخش مرکزی، دهستان همتآباد، ۱۰۰۰ متری جنوب جهانآباد واقع شده و این اثر در تاریخ ۲۸ اسفند ۱۳۸۵ با شمارهٔ ثبت ۱۸۳۸۶ بهعنوان یکی از آثار ملی ایران به ثبت رسیدهاست.
سرنجه روستایی از توابع بخش مرکزی شهرستان سلسله در استان لرستان ایران است. همه مردم سرنجه از طایفه پولاد و اکثرا از شاخه حتم بگ می باشند .سرنجه دارای آب و هوای معتدل بوده و به دلیل وجود پوشش جنگلی و رودخانه کشکان همواره مقصد طبیعت گردان است .شغل اصلی مردم سرنجه دواب دامداری و کشاورزی می باشد.
سرنجه روستایی از توابع بخش مرکزی شهرستان خرمآباد در استان لرستان ایران است.
سرنجه قلایی، روستایی از توابع بخش فیروزآباد شهرستان سلسله در استان لرستان ایران است که در حوالی سفید کوه که در نزدیکی رود کشکان واقعه شدهاست.
سرنجه (دورود)، روستایی از توابع بخش مرکزی شهرستان دورود در استان لرستان ایران است.
تپه ملا عزیز در شهرستان بروجرد، بخش مرکزی، روستای سرنجه واقع شده و این اثر در تاریخ ۱۲ بهمن ۱۳۸۱ با شمارهٔ ثبت ۷۱۳۶ بهعنوان یکی از آثار ملی ایران به ثبت رسیده است.
تپه چال سرنجه ۱ مربوط به دوره اشکانیان - سدههای اولیه دورانهای تاریخی پس از اسلام است و در شهرستان بروجرد، بخش مرکزی، دهستان همتآباد، ۱/۲ کیلومتری جنوب جهانآباد واقع شده و این اثر در تاریخ ۲۸ اسفند ۱۳۸۵ با شمارهٔ ثبت ۱۸۳۵۳ بهعنوان یکی از آثار ملی ایران به ثبت رسیده است.