سررود. [ س َ ] ( اِخ ) دهی از دهستان قلعه نو بخش کلات شهرستان مشهد. دارای 335 تن سکنه. آب آن از رودخانه. محصول آن غلات ، بنشن. مقبره شیخ شهاب الدین سهروردی در این ده است. ( از فرهنگ جغرافیائی ایران ج 9 ). سررود. [ س َ ] ( اِخ )دهی از دهستان کیذقان بخش ششتمد شهرستان سبزوار. دارای 125 تن سکنه است. آب آن از قنات. محصول آن غلات ، پنبه و بنشن است. ( از فرهنگ جغرافیائی ایران ج 9 ).
معنی کلمه سررود در دانشنامه عمومی
سررود (نیک شهر). سررود ( نیک شهر ) ، روستایی از توابع بخش بنت شهرستان نیک شهر در استان سیستان و بلوچستان ایران است. این روستا در دهستان بنت قرار دارد و براساس سرشماری مرکز آمار ایران در سال ۱۳۸۵، جمعیت آن ۲۹۲ نفر ( ۶۱خانوار ) بوده است. سررود (کلات). سررود، روستایی از توابع بخش زاوین شهرستان کلات نادری در استان خراسان رضوی ایران است. این روستا در دهستان زاوین قرار دارد و براساس سرشماری مرکز آمار ایران در سال ۱۳۸۵، جمعیت آن ۸۴۹ نفر ( ۲۰۷خانوار ) بوده است.
جملاتی از کاربرد کلمه سررود
این روستا در دهستان سررود جنوبی قرار دارد و براساس سرشماری مرکز آمار ایران در سال ۱۳۸۵، جمعیت آن ۱۳ نفر (۵خانوار) بودهاست.
این روستا در دهستان سررود شمالی قرار دارد و براساس سرشماری مرکز آمار ایران در سال ۱۳۸۵، جمعیت آن ۳۰۷ نفر (۵۴خانوار) بودهاست.
سررود روستایی از توابع بخش دشمنزیاری شهرستان ممسنی در استان فارس ایران است.
حمام قدیمی سررود مربوط به دوره صفوی است و در شهرستان کلات، بخش زاوین، شمال روستای سررود واقع شده و این اثر در تاریخ ۲۲ مرداد ۱۳۸۴ با شمارهٔ ثبت ۱۳۱۶۴ بهعنوان یکی از آثار ملی ایران به ثبت رسیده است.
این روستا در دهستان سررود جنوبی قرار دارد و براساس سرشماری مرکز آمار ایران در سال ۱۳۸۵، جمعیت آن ۳۲ نفر (۸خانوار) بودهاست.
این روستا در دهستان سررود جنوبی قرار دارد و براساس سرشماری مرکز آمار ایران در سال ۱۳۸۵، جمعیت آن ۲۱ نفر (۵خانوار) بودهاست.
سررود علیا، روستایی از توابع بخش مرکزی شهرستان جوانرود در استان کرمانشاه ایران است.
این روستا در دهستان سررود شمالی قرار دارد و براساس سرشماری مرکز آمار ایران در سال ۱۳۸۵، جمعیت آن ۷۷۶ نفر (۱۶۵خانوار) بودهاست.
این روستا در دهستان سررود شمالی قرار دارد و براساس سرشماری مرکز آمار ایران در سال ۱۳۸۵، جمعیت آن ۱٬۱۱۳ نفر (۲۳۲خانوار) بودهاست.
این روستا در دهستان سررود جنوبی قرار دارد و براساس سرشماری مرکز آمار ایران در سال ۱۳۸۵، جمعیت آن ۴۵۵ نفر (۱۱۰خانوار) بودهاست.