سرباغ
معنی کلمه سرباغ در دانشنامه عمومی
این روستا در دهستان حتکن قرار دارد و براساس سرشماری مرکز آمار ایران در سال ۱۳۸۵، جمعیت آن ۵۷ نفر ( ۱۲خانوار ) بوده است.
جملاتی از کاربرد کلمه سرباغ
خانه غضنفر همتی مربوط به دوره پهلوی اول است و در شیراز، محله سرباغ، کوچه خانقاه احمدی، پلاک ۶۷ واقع شده و این اثر در تاریخ ۱۰ خرداد ۱۳۸۲ با شمارهٔ ثبت ۸۹۹۹ بهعنوان یکی از آثار ملی ایران به ثبت رسیده است.
سرباغ یک اندیس فلزی است که در حوالی شهر چار گنبد استان کرمان قرار دارد و مادهٔ معدنی موجود در آن، مس است.
خانه کریم جعفرنژاد مربوط به دوره قاجار است و در شیراز، محله سرباغ اول، کوچه هفت پیچ، پلاک ۱۲ واقع شده و این اثر در تاریخ ۱۰ خرداد ۱۳۸۲ با شمارهٔ ثبت ۸۷۱۷ بهعنوان یکی از آثار ملی ایران به ثبت رسیده است.
سراب قلعه شاهین ، کلاوه (سرپلذهاب) ، نرامان نقارهکوب ، گنجوره ، امامیه سفلی ، امامیه علیا ، سرباغگلین ، برآفتاب گلین
خانه رحیم دعایی مربوط به دوره قاجار است و در شیراز، محله سرباغ اول، کوچه هفت پیچ، پلاک ۱۳ واقع شده و این اثر در تاریخ ۱۰ خرداد ۱۳۸۲ با شمارهٔ ثبت ۸۷۱۸ بهعنوان یکی از آثار ملی ایران به ثبت رسیدهاست.
خانه حسینی عشقی مربوط به دوره قاجار است و در شیراز، کوچه سرباغ، پلاک ۲۷ واقع شده و این اثر در تاریخ ۱۰ خرداد ۱۳۸۲ با شمارهٔ ثبت ۸۷۲۰ بهعنوان یکی از آثار ملی ایران به ثبت رسیده است.
خانه سید حسام حمیدی مربوط به دوره قاجار است و در شیراز، محله سرباغ، پشت مسجد شهداء واقع شده و این اثر در تاریخ ۱۰ خرداد ۱۳۸۲ با شمارهٔ ثبت ۸۶۵۰ بهعنوان یکی از آثار ملی ایران به ثبت رسیده است.
خانه اصغر اسدی مربوط به دوره قاجار است و در شیراز، محله سرباغ، کوچه هفت پیچ، پلاک ۸ واقع شده و این اثر در تاریخ ۱۰ خرداد ۱۳۸۲ با شمارهٔ ثبت ۸۶۹۸ بهعنوان یکی از آثار ملی ایران به ثبت رسیده است.
خانه محمودفتح (ذوالریاستین) مربوط به دوره قاجار است و در شیراز، محله سرباغ، کوچه خانقاه، پ ۹۲ واقع شده و این اثر در تاریخ ۱۰ خرداد ۱۳۸۲ با شمارهٔ ثبت ۸۶۶۳ بهعنوان یکی از آثار ملی ایران به ثبت رسیده است.