زوارم. [ زَ رُ ] ( اِخ ) یکی از دهستانهای هفتگانه بخش شیروان شهرستان قوچان است. این دهستان از هشت آبادی تشکیل یافته و در حدود 4609 تن سکنه دارد. ( از فرهنگ جغرافیایی ایران ج 9 ). زوارم. [ زَ رُ ] ( اِخ ) مرکز دهستان زوارم است که 1531 تن سکنه دارد. ( از فرهنگ جغرافیایی ایران ج 9 ). و رجوع به ماده قبل شود.
معنی کلمه زوارم در دانشنامه عمومی
زوارم روستایی در دهستان زوارم بخش مرکزی شهرستان شیروان استان خراسان شمالی ایران و مرکز دهستان زوارم است. مردم این روستا به زبان ترکی خراسانی سخن می گویند زوارم در فاصله ۲۸ کیلومتری جنوب غربی شهر شیروان قرار دارد. این روستا یکی از مناطق ییلاقی خراسان شمالی است. بر پایه سرشماری عمومی نفوس و مسکن در سال ۱۳۹۵ جمعیت این مکان ۱٬۴۲۱ نفر ( ۴۸۴خانوار ) بوده است. • تپه ارگ زوارم • تپه خیرات تپه • تپه پائین ده
جملاتی از کاربرد کلمه زوارم
امام عليه السلام فرمود: چون خواهرت از دورى مادرش دلتنگ است و از ما مراجعتش را به اصفهان خواسته براى خاطر او بايد برگردى ، آيا نمى دانى كه من زوارم را دوست مىدارم .
تپه ارگ زوارم مربوط به اواخر دوره ساسانیان - سدههای اولیه دورانهای تاریخی پس از اسلام است و در شهرستان شیروان، بخش مرکزی، دهستان زوارم، روستای زوارم واقع شده و این اثر در تاریخ ۲۷ بهمن ۱۳۸۷ با شمارهٔ ثبت ۲۴۶۵۶ بهعنوان یکی از آثار ملی ایران به ثبت رسیده است.
دهستان زوارم یکی از دهستانهای بخش مرکزی شهرستان شیروان در استان خراسان شمالی ایران است. این دهستان در بخش مرکزی شهرستان شیروان قرار دارد و براساس سرشماری مرکز آمار ایران در سال ۱۳۹۰، جمعیت آن ۷۵۸۶ نفر (در ۲۰۹۵ خانوار) بودهاست.
خادمی فجراباد روستایی در دهستان زوارم بخش مرکزی شهرستان شیروان استان خراسان شمالی ایران است.
حسینآباد روستایی در دهستان زوارم بخش مرکزی شهرستان شیروان استان خراسان شمالی ایران است. دهیاری این روستا بر عهده مهندس قنبر صفایی می باشد..
من از جا بلند شدم و به استقبالشان رفتم و عرض كردم : آقا، ما چه قابليتى داريم كه شخصيتى مثل شما بزرگوار و همراهان محترمتان به ديدن ما بياييد و زحمت بكشيد؟! فرمودند: شما شيعيان و محبين ما هستيد و خيلى در نزد ما احترام داريد. من و اين اصحاب برادرم ، به امر برادرم امام حسين عليه السلام به ديدن زوارمان مى آييم و سر چهار فرسخى كه مى خواهند به سرزمين كربلا وارد بشوند، حر بن يزيد رياحى را به استقبالشان مى فرستيم .
تپه پائین ده مربوط به سدههای اولیه دورانهای تاریخی پس از اسلام است و در شهرستان شیروان، بخش مرکزی، دهستان زوارم ، شمال روستای زوارم واقع شده و این اثر در تاریخ ۲۶ اسفند ۱۳۸۷ با شمارهٔ ثبت ۲۶۱۸۵ بهعنوان یکی از آثار ملی ایران به ثبت رسیده است.
تپه خیرات تپه مربوط به عصر مس و سنگ- عصر مفرغ است و در شهرستان شیروان، بخش مرکزی، دهستان زوارم، روستای زوارم واقع شده و این اثر در تاریخ ۲۷ بهمن ۱۳۸۷ با شمارهٔ ثبت ۲۴۶۵۲ بهعنوان یکی از آثار ملی ایران به ثبت رسیده است.
تپه قره غازان مربوط به دوره اشکانیان - دوره ساسانیان است و در شهرستان شیروان، بخش مرکزی، دهستان زوارم، ۲ کیلومتری شرق روستای حسینآباد واقع شده و این اثر در تاریخ ۳۰ بهمن ۱۳۸۶ با شمارهٔ ثبت ۲۱۲۲۳ بهعنوان یکی از آثار ملی ایران به ثبت رسیده است.