روغن سرخ کردنی

معنی کلمه روغن سرخ کردنی در فرهنگستان زبان و ادب

{frying oil} [علوم و فنّاوری غذا] روغنی که به علت پایداری حرارتی بالا برای سرخ کردن غذا مناسب است

جملاتی از کاربرد کلمه روغن سرخ کردنی

روغن کنجد نوعی روغن خوراکی است که از دانه‌های کنجد به‌دست می‌آید. این روغن در آشپزی غرب، جنوب، مرکز، شرق و جنوب شرق آسیا به‌عنوان طعم‌دهنده به‌کار می‌رود و رایحه و مزه‌ای منحصربه‌فرد دارد. روغن کنجد یکی از روغن‌های طبیعی با ثبات است. هرچه در تصفیهٔ روغن دانه تمیزتر و سفیدتر باشد، روغن به دست آمده زلال‌تر است. روغن کنجد غنی از اسید اولئیک و اسید لینولئیک است که با هم ۸۵ درصد از کل اسیدهای چرب را تشکیل می‌دهند. ماندگاری این روغن در مقایسه با سایر روغن‌های متعارف، طولانی‌تر است. این روغن به‌عنوان روغن سرخ کردنی نسبت به روغن‌های دیگر باثبات‌تر است.