حصار کشی
جملاتی از کاربرد کلمه حصار کشی
چاله حصار یکی دیگر از محلات جنوب تهران بود که چون آن را خاکبرداری و خاکش را به مصرف حصار کشی تهران رسانده بودند، مقدار زیادی چاله گود مانند داشت، بعدها برای تخلیه زبالههای شهر از آنجا استفاده میکردند.
در ماه فروردین ۱۳۹۶، مقامات پاکستانی اعلام کردند که تمامی ۲۴۰۰ کیلومتر مرز دیورند را حصار کشی کرده و مجموعاً ۳۳۸ پُست امنیتی و برج نظارتی در امتداد مرز میان افغانستان و پاکستان احداث خواهند کرد. دولت پاکستان بخش اول این حصارکشی را که به طول۴۸۲ کیلومتر میشد را در ۹ دی ۱۳۹۷ در منطقه خیبرپشتونخواه تکمیل کرد.
آبانبارهای مدرن معمولاً مخازن پلاستیکی بزرگ هستند. مخازن جاذبه بر برجهای کوتاه مناسب است، بنابراین تعمیرات پمپ چندان ضروری نیست. کم هزینهترین مدل آبانبار یک استخر حصار کشی شده یا مخزن آب هم سطح زمین است.
با بررسیهای کارشناسانه در سطح این تپه انواع ابزار آلات سنگی، سفالی و سنگهای ابسیدین کشف شد. باید اضافه کرد که به دلیل عدم حفاظت و حصار کشی در محدودهٔ این تپه روز به روز از مساحت آن کاسته میشود و متأسفانه ابزار آلات سنگی ابتدایی پراکنده در سطح آن از بین میروند و حتی جدیداً این تپه تبدیل به پیستی برای دوچرخه سواران شدهاست.
پس از استقرار آرامش در سلماس، شهر جدیدی در یک کیلومتری دیلمقان - در محل فعلی شهر سلماس با نقشه صحیح شهرسازی و مهندسی و به صورت شطرنجی مهندس اسدالله خاورزمین احداث و به هر یک از اهالی شهر ویران شده سلماس قطعه زمین مناسبی جهت خانهسازی و اسکان داده شد. از ویرانههای سلماس امروزه چیزی باقی نماندهاست، بجز پایه دیوارهای مسجد آقا «آقامجیدی» و سنگهای منشوری شکل ستونهای مسجد که جای دارد محل این آثار توسط میراث فرهنگی حصار کشی شده و به عنوان یادگاری از زلزله مشهور و ویرانگر ۱۹۳۰ میلادی سلماس برای آیندگان جهت عبرت و برنامهریزی اصولی جهت تلاش برای بسط دانش زلزلهشناسی و مهندسی زمینلرزه در منطقه استفاده گردد.
با بررسیهای کارشناسانه در سطح این تپه انواع ابزار آلات سنگی، سفالی و سنگهای ابسیدین کشف شد. باید اضافه کرد که به دلیل عدم حفاظت و حصار کشی در محدوده این تپه روز به روز از مساحت آن کاسته میشود و متأسفانه ابزار آلات سنگی ابتدایی پراکنده در سطح آن از بین میروند و حتی جدیداً این تپه تبدیل به پیست برای دوچرخه سواران و وانتهای سایپا شدهاست.
این مرکز برای انجام تحقیقات و احیای جانوران در حال انقراض، به ویژه یوزپلنگ آسیایی و گورخر آسیایی است که عملیات ساخت آن در سال ۱۳۸۹ به پایان رسید. این مرکز شامل ساختمان نگهبانی، منبع آب ۱۲ هزار لیتری، ایجاد ۹ دهنه آبشخور و پنج هزار و۹۰۰ متر مربع حصار کشی است و برق مورد نیاز آن از طریق انرژی خورشیدی تأمین شدهاست.
مزیت اصلی مهار اضافی این است که ارزانتر از ساخت یک برج بدون نیاز به مهار و کاملاً مستقل است که میتواند همان نیرو را تحمل کند. علاوه بر این، امکان ارتقاء بسیار آسان سازههای موجود را فراهم میکند. عیب مهار اضافی این است که به فضای زمینی بسیار بیشتری نیاز دارد و شالوده مهارهامانع انجام کار کشاورزی در این زمینها میشوند. همچنین این خطر وجود دارد که بچهها در برخورد با شالوده مهارها آسیب ببینند، بنابراین محدوده شالوده مهارها باید حصار کشی شوند.