جوقین

معنی کلمه جوقین در لغت نامه دهخدا

جوقین. ( اِخ ) دهی است جزو بخش شهریار شهرستان تهران دارای 1088 تن سکنه. رجوع به فرهنگ جغرافیایی ایران ج 1 شود.
جوقین. ( اِخ ) دهی جزء دهستان ایجرود بخش حومه شهرستان زنجان دارای 1266 تن سکنه. آب آن از چشمه و رودخانه و محصول آن غلات ، انگور، یونجه و شغل اهالی زراعت و صنایع دستی زنان ، گلیم و جاجیم بافی است. راه مالرو دارد و از طریق زرین آباد اتومبیل میرود. ( از فرهنگ جغرافیایی ایران ج 2 ).

جملاتی از کاربرد کلمه جوقین

تپه تات باغی ۲ مربوط به دوره اشکانیان - دوره ساسانیان است و در شهرستان ایجرود، بخش مرکزی، دهستان گلابر، ۲۱۲۰ متری جنوب شرقی روستای جوقین واقع شده و این اثر در تاریخ ۱۵ دی ۱۳۸۷ با شمارهٔ ثبت ۲۴۰۸۵ به‌عنوان یکی از آثار ملی ایران به ثبت رسیده است.
تپه تالپ یال ۲ مربوط به دوره ساسانیان است و در شهرستان ایجرود، بخش مرکزی، دهستان گلابر، روستای جوقین، ۵۲۰ متری جنوب غربی روستا واقع شده و این اثر در تاریخ ۱۵ دی ۱۳۸۷ با شمارهٔ ثبت ۲۴۰۸۲ به‌عنوان یکی از آثار ملی ایران به ثبت رسیده است.
تپه ایلجک مربوط به عصر آهن است و در شهرستان ایجرود، بخش مرکزی، دهستان گلابر، ۱۱۹۰ متری جنوب روستای جوقین واقع شده و این اثر در تاریخ ۱۵ دی ۱۳۸۷ با شمارهٔ ثبت ۲۴۰۷۰ به‌عنوان یکی از آثار ملی ایران به ثبت رسیده است.
این شهرک در دهستان جوقین قرار دارد و براساس سرشماری مرکز آمار ایران در سال ۱۳۸۵، جمعیت آن ۱٬۶۷۳ نفر (۴۸۴ خانوار) بوده‌است.
بکه روستایی در دهستان جوقین بخش مرکزی شهرستان شهریار ایران است. منطقه ای بسیار خوش آب و هوا دارای باغات عالی و میوه های صادراتی به سراسر کشور و درختان فراوانی است. بکه روستایی در نزدیکی وحیدیه شهریار است. این روستا با مرکز شهر فاصله ی ۱۰ کیلومتری دارد و  زیر مجموعه دهستان جوقین محسوب می شود. در سرشماری سال ۱۳۹۵ جمعیت آن ۲۳۷۷ در ۶۶۶ خانوار بود. همچنین یکی از پر آب ترین مناطق شهریار می‌باشد که دارای بیشترین قنات فعال می‌باشد..
تپه تات باغی ۱ مربوط به سده‌های متاخر دوران‌های تاریخی پس از اسلام است و در شهرستان ایجرود، بخش مرکز ی، دهستان گلابر، ۲۳۷۰ متری جنوب شرقی روستای جوقین واقع شده و این اثر در تاریخ ۱۵ دی ۱۳۸۷ با شمارهٔ ثبت ۲۴۰۸۸ به‌عنوان یکی از آثار ملی ایران به ثبت رسیده‌است.
دهستان فردوس (شهریار) نام دهستانی در بخش جوقین شهرستان شهریار، استان تهران در ایران است.
این روستا در دهستان جوقین قرار دارد و براساس سرشماری مرکز آمار ایران در سال ۱۳۸۵، جمعیت آن ۱٬۰۵۲ نفر (۲۷۶خانوار) بوده‌است.
تپه شور مربوط به عصر آهن است و در شهرستان ایجرود، بخش مرکز ی، دهستان گلابر، ۱۳۳۰ متری جنوب روستای جوقین واقع شده و این اثر در تاریخ ۱۵ دی ۱۳۸۷ با شمارهٔ ثبت ۲۴۰۸۴ به‌عنوان یکی از آثار ملی ایران به ثبت رسیده است.
تپه علی‌آباد ۱ مربوط به دوره اشکانیان است و در شهرستان ایجرود، بخش مرکزی، دهستان گلابر، ۸۵۰ متری شمال غربی روستای جوقین واقع شده و این اثر در تاریخ ۱۵ دی ۱۳۸۷ با شمارهٔ ثبت ۲۴۰۷۵ به‌عنوان یکی از آثار ملی ایران به ثبت رسیده است.