جنتر
معنی کلمه جنتر در فرهنگ عمید
جملاتی از کاربرد کلمه جنتر
راما ۲ نام رُمانی در گونهٔ علمی-تخیلی است که در سال ۱۹۸۹ میلادی به قلم جنتری لی و آرتور سی. کلارک نگاشته شد. راما ۲ در ادامهٔ اثر دیگر کلارک به نام میعاد با راما نگاشته شدهاست. این اثر توسط عبدالله نورایی به فارسی ترجمه شدهاست.
بابی لی جنتری (متولد روبرتا لی استریتر؛ ۲۷ ژوئیه ۱۹۴۲) یک خواننده و ترانهسرای بازنشسته آمریکایی است. جنتری یکی از اولین هنرمندان زن در آمریکا بود که مطالب خود را آهنگسازی و تولید کرد.
رازِ راما نام داستانی در گونهٔ علمی-تخیلی است که در سال ۱۹۹۳ (میلادی) به قلم آرتور سی. کلارک و با همکاری جنتری لی نگاشته شد و آخرین کتاب از مجموعهٔ میعاد با راما، راما ۲ و باغ راما میباشد.
جنتری در سال ۱۹۶۷ با " قصیده به بیلی جو " به شهرت بینالمللی رسید. این آهنگ چهار هفته در رتبه ۱ جدول بیلبورد هات ۱۰۰ قرار گرفت و در جدول پایان سال ۱۹۶۷ سوم شد، جنتری جوایز گرمی را برای بهترین هنرمند جدید و بهترین اجرای آواز پاپ زن در سال ۱۹۶۸ دریافت کرد.
کارولینای شمالی. روبی (جونز)، دختر گرداننده یک کلبه شکار نزدیک باتلاق است که با بواک تاکمن (هستون)، پسر یک خانواده فقیر محلی آشنا میشود. تلاشهای بواک برای تهیه سرمایه کسب و کار تازهاش، با مخالفت و کارشکنیهای جیم جنتری (مالدن) روبهرو میشود که مرد ثروتمندی است و کل منطقه را زیر نفوذ دارد. بواک تصمیم میگیرد دختری از خانوادهای مرفه را به زنی بگیرد و روبی که سرخورده شده، پس از مرگ همسر معلول جیم، با او ازدواج میکند. جیم در یک حادثه قایقرانی کشته میشود، و همه به روبی مشکوک میشوند و طردش میکنند. روبی که حالا وارث تمام اموال جیم است، با طلب کردن قرضهایش و توقیف زمینهای دیگران، انتقام میگیرد…
جنتری ۰٫۶۰ کیلومتر مربع مساحت و ۷۲ نفر جمعیت دارد و ۲۷۲ متر بالاتر از سطح دریا واقع شدهاست.
یکی از پیروان گورجیف، ناشر سابق مجلهٔ تاروپودهای آمریکایی، ویلیام سیگل از دورههایی از کار سخت بیستوچهارساعته سخن میگوید که در سیستم گورجیف به آن «اَبَرتلاش» گفته میشود. بنا به گورجیف تنها ابرتلاشها در کار اهمیت دارند سیگل در ۱۳۲۷ و ۱۳۲۸ هراز گاه با گورجیف در تماس بوده که در آن زمان آموزگار لزبین آوانگارد جین هیپ بودهاست. در ۱۳۳۰ پیتر بروک ۲۶ ساله شاگرد هیپ در لندن میشود و سیگل مجلهٔ جنتری (خوب زاده و بزرگ شده) را منتشر میکند. همانطور که سیگل در شعر «روشنی خاموشی» نوشته: «... از راه تن که اینجا مینشیند/ به سرشت راستین خود میروم.» آوایی در مرزهای خاموشی به این بیت پایان مییابد: «... از راه ذهن که بیجنبش میایستد/ سرشت راستینم را تجربه میکنم.»
از نقاط دیدنی آن میتوان به دژهای ناهارگر و جایگر و همچنین کاخ هوامحل و رصدخانه قدیمی یا مجموعه اخترشناختی جنتر منتر اشاره کرد.