تپه لله

معنی کلمه تپه لله در لغت نامه دهخدا

تپه لله. [ ت َپ ْ پ َ ل َ ل َ ] ( اِخ ) دهی از بخش سنجابی شهرستان کرمانشاهان است که در دو هزارگزی جنوب خاوری کوزران و کنار راه فرعی کوزران به چهار زبر واقع است. دشتی سردسیر است و 180 تن سکنه دارد. آب آن از چاه و محصول آنجا غلات و حبوبات دیم و لبنیات است و شغل اهالی زراعت و گله داری است. راه مالرو دارد و در تابستان اتومبیل میتوان برد ودر زمستان اکثر سکنه آنجا به گرمسیر حدود مرز ایران و عراق میروند. ( از فرهنگ جغرافیائی ایران ج 5 ).

معنی کلمه تپه لله در فرهنگ فارسی

دهی از بخش سنجابی شهرستان کرمانشاهان است که در دو هزار گزی جنوب خاوری کورزان و کنار راه فرعی کورزان به چهار زبر واقع است ٠ دشتی سردسیر است ٠

جملاتی از کاربرد کلمه تپه لله

تپه لله ۱ مربوط به دوره اشکانیان است و در شهرستان کرمانشاه، بخش کوزران، دهستان سنجابی، ضلع شمال و غرب روستای لله واقع شده و این اثر در تاریخ ۲۷ اسفند ۱۳۸۶ با شمارهٔ ثبت ۲۲۴۳۳ به‌عنوان یکی از آثار ملی ایران به ثبت رسیده است.
تپه لله ۲ مربوط به دوره اشکانیان است و در شهرستان کرمانشاه، بخش کوزران، دهستان سنجابی، ضلع غربی روستای لله واقع شده و این اثر در تاریخ ۲۷ اسفند ۱۳۸۶ با شمارهٔ ثبت ۲۲۴۳۲ به‌عنوان یکی از آثار ملی ایران به ثبت رسیده است.