ته گرفتن
معنی کلمه ته گرفتن در فرهنگ فارسی
جملاتی از کاربرد کلمه ته گرفتن
در تهیه غلور زابلی میتوان از روغن حیوانی یا کره به جای روغن مایع استفاده کرد. همچنین، اضافه کردن عصاره یا آب قلم به غلور زابلی اختیاری است اما باعث لعابدارتر و خوشمزهتر شدن حلیم میشود. برای جلوگیری از ته گرفتن غلور، باید حرارت را روی حالت ملایم قرار داده و مواد را مدام به هم زد. در صورت تمایل، میتوان از کمی آرد برای غلظت بیشتر غلور استفاده کرد. برخی افراد علاوه بر له کردن گوشت، حبوبات پخته شده را نیز قبل از افزودن به غلور زابلی میکوبند تا غذا در نهایت یکدست شود.