ترشاله

معنی کلمه ترشاله در لغت نامه دهخدا

ترشاله. [ ت ُ/ ت ُ رُ ل َ / ل ِ ] ( اِ مرکب ) زردآلویی که هسته آنرا بیرون آورده خشک کرده باشند. ( فرهنگ نظام ). برگه زردآلو، از جنس بد و نامرغوب که کمی مزه ترش دارد. آلوانک. زردآلوی نارس. ( یادداشت بخط مرحوم دهخدا ).

معنی کلمه ترشاله در فرهنگ فارسی

زرد آلوییکه هسته آنرا بیرون آورده خشک کرده باشند برگه زرد آلو از جنس بد و نامرغوب که کمی مزه ترش دارد .

جملاتی از کاربرد کلمه ترشاله

ترشاله یا زردآلوی خشک را می توان به شکل خشک شده و یا بعد از خیس کردن در آب گرم به مدت حداقل ۲ ساعت استفاده کرد.
با این روش شما می‌توانید براحتی در فصل زرد‌‌‌ آلو ترشاله درست کرده و در فصل پاییز و زمستان از خواص زرد آلو بهره مند شوید.
ترشاله (برگه) اصطلاحیست برای برگ زرد آلو خشک شده البته می‌توان از برگ قیسی هم آن‌را تهیه کرد.