بیدسک. [ دِ ] ( اِخ ) دهی از دهستان شاخنات بخش درمیان شهرستان بیرجند است و 345 تن سکنه دارد. ( از فرهنگ جغرافیائی ایران ج 9 ). بیدسک. [ دِ ] ( اِخ ) دهی از دهستان القورات بخش حومه شهرستان بیرجنداست و 181 تن سکنه دارد. مزرعه حسین آباد، چشمه ملک ،کمائی ، رضاقلی ، رمضان چشمه غلام ، کلاته نو، مهیار، تک آب جزو این ده است. ( از فرهنگ جغرافیائی ایران ج 9 ).
معنی کلمه بیدسک در دانشنامه عمومی
روستای بیدِسک، روستایی است در دهستان القورات از توابع بخش مرکزی شهرستان بیرجند، واقع در استان خراسان جنوبی که بر پایه سرشماری عمومی نفوس و مسکن در سال ۱۳۹۵ جمعیت این روستا ۷۱ نفر ( در ۲۹ خانوار ) بوده است.
جملاتی از کاربرد کلمه بیدسک
آبانبار شاه میرزا، آبانباری است مربوط به دوره قاجار که که در روستای بیدسکان از توابع دهستان باغستان بخش مرکزی شهرستان فردوس واقع شدهاست. این اثر در تاریخ ۶ اسفند ۱۳۸۵ با شمارهٔ ثبت ۱۷۴۳۴ بهعنوان یکی از آثار ملی ایران به ثبت رسیده است.
آبانبار بَش، آبانباری است مربوط به دوره قاجار که در روستای بیدسکان از توابع دهستان باغستان بخش مرکزی شهرستان فردوس واقع شدهاست. این اثر در تاریخ ۶ اسفند ۱۳۸۵ با شمارهٔ ثبت ۱۷۴۲۶ بهعنوان یکی از آثار ملی ایران به ثبت رسیده است.
روستای بیدسکان یا بیدسگان، روستایی کوهستانی است در دهستان باغستان از توابع بخش اسلامیه شهرستان فردوس.
آبانبارآذری ، آبانباری است مربوط به دوره قاجار که که در روستای بیدسکان از توابع دهستان باغستان بخش مرکزی شهرستان فردوس واقع شدهاست. این اثر در تاریخ ۲۷ آبان ۱۳۸۵ با شمارهٔ ثبت ۱۶۴۷۸ بهعنوان یکی از آثار ملی ایران به ثبت رسیده است.
خانه میرزا رشید عطایی خانهای تاریخی است مربوط به دوره قاجار که در روستای بیدسکان از توابع دهستان باغستان بخش مرکزی شهرستان فردوس واقع شدهاست. این اثر در تاریخ ۲۴ بهمن ۱۳۸۶ با شمارهٔ ثبت ۲۱۲۴۴ بهعنوان یکی از آثار ملی ایران به ثبت رسیده است.
آبانبار عطایی، آبانباری است مربوط به دوره قاجار که در روستای بیدسکان از توابع دهستان باغستان بخش مرکزی شهرستان فردوس واقع شدهاست. این اثر در تاریخ ۱۵ دی ۱۳۸۷ با شمارهٔ ثبت ۲۴۳۷۷ بهعنوان یکی از آثار ملی ایران به ثبت رسیده است.
منزل حسن عطایی، خانهای تاریخی است مربوط به اوایل دوره قاجار که در روستای بیدسکان از توابع دهستان باغستان بخش مرکزی شهرستان فردوس واقع شدهاست. این اثر در تاریخ ۲۴ بهمن ۱۳۸۶ با شمارهٔ ثبت ۲۱۲۴۵ بهعنوان یکی از آثار ملی ایران به ثبت رسیده است.