بوئین
معنی کلمه بوئین در فرهنگ فارسی
معنی کلمه بوئین در دانشنامه عمومی
بوئین (سلطانیه). بوئین، روستایی از توابع بخش مرکزی شهرستان سلطانیه در استان زنجان ایران است. این روستا در دهستان سنبل آباد قرار دارد. ارتفاع این روستا از سطح دریا حدود ۱۹۸۱ متر است.
این روستا در دهستان سنبل آباد قرار دارد و براساس سرشماری مرکز آمار ایران در سال ۱۳۸۵، جمعیت آن ۱٬۲۲۶ نفر ( ۳۲۶خانوار ) بوده است. طبق آمار خانه بهداشت روستا جمعیت در سال ۹۸. ۱۷۰۰ نفر و ۵۰۰ خانوار میباشد.
بوئین (شیلی). بوئین ( به اسپانیایی: Buin ) یک شهرستان در شیلی است که در مایپو واقع شده است. بوئین ۲۱۴٫۱ کیلومتر مربع مساحت و ۶۳٬۴۱۹ نفر جمعیت دارد و ۴۸۳ متر بالاتر از سطح دریا واقع شده است.
جملاتی از کاربرد کلمه بوئین
تپه شماره ۲ رحیم آباد مربوط به دورانهای تاریخی پس از اسلام است و در شهرستان بوئینزهرا، بخش مرکزی، روستای رحیم آباد واقع شده و این اثر در تاریخ ۲۵ اسفند ۱۳۸۰ با شمارهٔ ثبت ۵۵۷۶ بهعنوان یکی از آثار ملی ایران به ثبت رسیده است.
حوزه انتخابیه فریدن ، فریدونشهر ، چادگان ، بوئین میاندشت یکی از حوزههای استان اصفهان برای انتخابات مجلس شورای اسلامی است. این حوزه به مرکزیت داران ۱ نماینده دارد.
تپه کول لیک ۱ مربوط به سدههای اولیه دورانهای تاریخی پس از اسلام است و در شهرستان بوئینزهرا، بخش آوج، روستای اردلان واقع شده و این اثر در تاریخ ۲۵ اسفند ۱۳۸۰ با شمارهٔ ثبت ۵۰۰۳ بهعنوان یکی از آثار ملی ایران به ثبت رسیده است.
اللهآباد (بوئینزهرا)، روستایی از توابع بخش مرکزی شهرستان بوئینزهرا در استان قزوین ایران است.
دیزان (بوئینزهرا)، روستایی از توابع بخش دشتابی شهرستان بوئینزهرا در استان قزوین ایران است که قبل از تقسیمات کشوری در سال ۱۳۷۶ جزء شهرستان تاکستان استان زنجان به حساب می آمد و فامیل های درویش حسینی از اولین و قدیمی ترین ساکنان این روستا میباشند و درآمد اکثریت مردم روستا از تولید کشمش میباشد.
بنابر سرشماری مرکز آمار ایران، جمعیت بخش شال شهرستان بوئین زهرا در سال ۱۳۹۵ برابر با ۲۳۲۳۸ نفر بوده است.
تپه حسینآباد امینی ۲ مربوط به هزاره اول - دورانهای تاریخی پس از اسلام است و در شهرستان بوئینزهرا، روستای حسینآباد واقع شده و این اثر در تاریخ ۱۷ اسفند ۱۳۸۱ با شمارهٔ ثبت ۷۶۷۷ بهعنوان یکی از آثار ملی ایران به ثبت رسیده است.
تپه عمویوردو ۳ مربوط به دوره ساسانیان - اوایل دورانهای تاریخی پس از اسلام است و در شهرستان بوئینزهرا، روستای شاخدار واقع شده و این اثر در تاریخ ۲۵ اسفند ۱۳۷۹ با شمارهٔ ثبت ۳۲۰۳ بهعنوان یکی از آثار ملی ایران به ثبت رسیده است.
آغچَه (آغچا)، روستایی از توابع بخش مرکزی شهرستان بوئین میاندشت در استان اصفهان ایران است.
این گسل در سالهای اخیر فعالیتهای زیادی داشتهاست و بر اساس مطالعات انجام شده قدرت لرزه زایی این گسل ۸ ریشتر است. از این گسل به عنوان یکی از عوامل تهدید کننده شهر تهران یاد شدهاست. این گسل عامل زمینلرزهٔ ۱۰ شهریور ۱۳۴۱ بوئین زهرا و زمینلرزهٔ ۱ تیر ۱۳۸۱ بوئین زهرا بودهاست.