اشت
معنی کلمه اشت در فرهنگ فارسی
جملاتی از کاربرد کلمه اشت
ما خجل اما سخن در صنعت مشاطه اشت گر نمود کفر دارد شاهد ایمان ما
این زبان در منطقه خودمختار آئوستا والی در شمال ایتالیا و نیز منطقه تورین و فوجیا در ایتالیا و مناطق روماندی کشور سوییس رواج دارد. این زبان در گذشته تحت نفوذ زبان لاتین قرار اشت و هماکنون تنها کاربرد محاورهای دارد و به نوبه خود لهجههای متعددی را نیز شامل میشود. از لهجههای متعدد این زبان میتوان لهجه آرپیتانی لیون بنام برسان، و نیز دوفینوآ و ساوویارد را در فرانسه و وودوآ در سوییس و والدوتن و فیاتر را در ایتالیا ذکر کرد.
گسل نهاوند از ۵۵ کیلومتری غرب بروجرد تا شمالغربی نهاوند در راستای شمال ۳۲۰ درجه، امتداد دارد. گسل نهاوند از چند قطعهٔ مجزا تشکیل شده که هر کدام نامهای جداگانه دارند. گسل نهاوند از فعالینترین گسلهای ایران بهشمار میرود. که عامل زمینلرزههای پرشمار نهاوند و شهرهای اطراف اشت از جمله زمینلرزههای ۱۲۸۷ بروجرد، ۱۳۸۵ بروجرد، ۱۳۳۶ فارسینج و زمینلرزه ۱۳۳۷ نهاوند.
عشق است نشانۀ انسانی عشق اشت ممیز دیو و پری
جان پلامناتز با نام کامل جان پتروف پلامناتز (سیریلیک صربی: Јован Петров Пламенац؛ ۱۶ مهٔ ۱۹۱۲ – ۱۹ فوریهٔ ۱۹۷۵) فیلسوف سیاسی، استاد دانشگاه اهل بریتانیا و دانشگاه آکسفورد بود. وی برای تحلیلهایی که در زمینه تعهد سیاسی و نظریه دموکراسی داشته اشت شهرت دارد.
منازل سازمانی راهآهن (هشت بنگله) که در دورهٔ پهلوی اول ساخته شده اشت در خیابان فلسطین (کاخ) روبروی فرمانداری قرار دارد و به شماره ۲۵۷۵ در بیست و هفتم بهمن ماه سال ۱۳۷۸ خورشیدی به ثبت آثار ملی کشور رسیده است.از معروفترین ساکنان این منطقه حاج یعقوب سبهانی رئیس قطار باری بوده است که در دوران دفاع مقدس نقش بسزایی در جابجایی مهمات و اسلحه؛ پیکر شهدا و اسرای عراقی. در سال ۱۳۸۶ دار فانی را به وداع گفت
آریان (پیشتر: جربلاغ) جماعت و شهرکی با ۱۲٬۹۳۵ نفر جمعیت در ناحیهٔ اشت ولایت سغد است که در شمال غربی تاجیکستان قرار دارد.
اچدی ۱۲۵۰۷۲ یک ستاره است که در صورت فلکی قنطورس قرار دارد. قدر نوری این ستاره ۶.۶۷۳ است و مشاهده ان را برای چشم غیر مسلح کمی سخت است. این ستاره در بخش جنوبی صورت فلکی قنطروس قرار دارد و بر اساس اختلاف منظر فاصله اشت تا خورشید ۳۸.۶ سال نوری است. همینطور با سرعت −۱۴.۹به ما نزدیک میشود.[۱]
کتاب صوتی خانواده کورلئونه توسط اشت بوک گروپ تهیه و توسط بابی کاناوله گفته شدهاست.
چهارمحل به دلیل موقعیت جغرافیایی و جمعیتی ای که در بخش خورگام دارد به شاه راه ارتباطی این بخش تبدیل شه اشت انتقال مسافران بخش خورگام بیشتر از چهارمحل صورت میگیرد . چهارمحل دارای دوراه اصلی (یکی آسفالته ودیگری شوسه)است راه آسفالته به شهر رستم آباد وراه شوسه از ییلاقات گذشته و به معدن سنگرود میرسد.