بادام هندی
معنی کلمه بادام هندی در فرهنگ عمید
معنی کلمه بادام هندی در فرهنگ فارسی
معنی کلمه بادام هندی در دانشنامه عمومی
دانه های بادام هندی را در حالت نارس و زمانی که پوسته اش کاملاً سخت نشده و سبز است، برداشت می کنند. در این حالت، پوستهٔ بذر نسبتاً نرم است و آن را با چاقو بریده، مغز میوه را خارج می سازند. البته آن ها در این حالت هم برای پوست بدن، سوزش آور هستند؛ از این رو در همهٔ مراحل باید از دستکش استفاده شود. مغزهای نارس را برای مدتی در آب زردچوبه قرار می دهند تا آثار مضر آن از بین برود. چنین دانه هایی را در مناطقی از هندوستان همراه با نارگیل رنده شده و سبزیجات و فلفل تند و خاک رُس مصرف می کنند. [ نیازمند منبع]
بذرهای به زمین افتادهٔ بادام هندی در شرایط مرطوب و بارانی، پس از چند روز شروع به جوانه زدن و تولید ساقه چه هایی می کنند که توسط باغداران جمع آوری و به صورت خام و پخته، به ویژه در ایالت «کرالا» ی هند مصرف می شوند.
بادام هندی در مناطق گرمسیر رشد می کند. این آجیل در واقع یک میوه است که توسط درختی همیشه سرسبز تولید می شود. این درخت می تواند سیب بادام هندی نیز تولید کند و حداکثر ۱۴ متر رشد کند. دانه های بادام هندی را زمانی که هنوز سبز و نارس هستند برداشت می کنند. پس از برداشت به دلیل این که پوست میوه هنوز کاملاً سفت نشده آن را توسط یک چاقو می برند و مغز میوه را جداسازی می کنند. سپس مغز را برای مدتی در آب زردچوبه قرار می دهند تا اثرات مضر آن از بین برود و قابل مصرف شود.
• کاهش فشار خون بالا، کلسترول و چربی خون
• لاغری و کاهش وزن
• پیشگیری از گرفتگی رگ ها و سلامت قلب
• سم زدایی و درمان کبد چرب و بیماری های مربوط به کبد
• پیشگیری از تولید سنگ صفرا
• سرشار از آنتی اکسیدان و به همین سبب تأثیرگذار در پیشگیری از انواع سرطان
• سلامتی دهان، دندان و لثه ها
• بهبود دستگاه گوارش و کمک به گوارش غذا
• تقویت توانایی باروری در آقایان
• کاهش خطر ابتلا به دیابت نوع ۲
• محافظت از ماهیچه و استخوان ها
• کمک به بهبود فرایند خواب آرام و کافی
• درمان کم خونی
• سلامتی سیستم عصبی ( مغز و اعصاب )
• حفظ سلامت پوست و مو
معنی کلمه بادام هندی در دانشنامه آزاد فارسی
بادامِ هِندی (cashew)
درختی با نام علمی Anacardium occidentale، از خانوادۀ سماقیان، متعلق به امریکای استوایی. به فراوانی در هند و افریقا نیز کشت می شود. میوه ای سمّی و قلوه ای شکل تولید می کند که پس از بودادن خوردنی است.
جملاتی از کاربرد کلمه بادام هندی
به خصوص این نقش مهم آنها در جنگلهای بارانی بین گیاهان گوناگون وحشی مانند موز، انبه، بادام هندی، خرما و انجیر کاملاً مشهود است.
اقتصاد گینه بیسائو همچنین به کشاورزی و فعالیتهای کشاورزی و دامداری و همچنین به برداشت چوب بستگی دارد. این کشور از نظر تولید بادام هندی در رتبه چهارم آفریقا قرار دارد و صادرات بادام هندی ۶۰ درصد از درآمد ملی این کشور را تشکیل میدهد.
اقتصاد تانزانیا بر پایه کشاورزی، که بیش از نیمی از تولید ناخالص داخلی، حدود ۸۵٪ صادرات و ۸۰٪ نیروی کار را تشکیل میدهد، استوار است. با این حال شرایط آبوهوایی و ناهمواری موجب شده تا فقط ۴٪ از خاک کشور به کشاورزی اختصاص یابد. محصولات مهم کشاورزی در تانزانیا قهوه، پنبه، چای، توتون و بادام هندی است. قهوه و پنبه و نوعی کنف به نام سیسال در تانگانیکا و نارگیل و گرد میخک در جزایر زنگبار و پمبا کشت میشود.
باقلوای پنج مغز کاشان از مهمترین سوغاتیهای این شهرستان هفت هزار ساله میباشد، که به باقلوای پنج مغز یا باقلوای آجیلی معروف است. باقلوای کاشان از سه بخش خمیر زیره و رویه (شامل گلاب، آب، روغن، آرد الکشده، تخم مرغ)، مواد داخل باقلوا (شامل پسته، مغز گردو، مغز بادام، مغز فندقی، مغز بادام هندی، زعفران، هل) تشکیل میشود. بعد از پخته شدن باقلوا به وسیلهٔ فر، روی آن شربت غلیظ زعفران و گلاب ریخته میشود.
در پخت این خورش از سیبزمینیهای کوچک استفاده میشود که پس از کندن پوست، روغنپزی عمیق میشوند. سس دام آلو کشمیری با ماست یا خویا تهیه میشود و اغلب شامل خمیر بادام هندی هم هست. سس دام آلو بناراسی با پیاز و گوجهفرنگی تهیه میشود. ادویههایی مانند فلفل قرمز، سیر، زنجبیل، هل و رازیانه به سس اضافه میشود. سیب زمینیها به آرامی با شعله کم در سس پخته میشوند و میتوان آن را با گشنیز تزئین کرد. دام آلو اغلب با نان سرو میشود.