آینده (ترانه). «آینده» ( به انگلیسی: Future ) ترانه ای از مدونا خواننده و ترانه سرا با همراهی کویوو رپر آمریکایی برای چهاردهمین آلبوم استودیویی خود مادام اکس ( ۲۰۱۹ ) است. ترانه توسط مدونا، دیپلو، کویوو و Starrah سروده شد و تهیه کنندگی آن را مدونا همراه با دیپلو انجام داد. این ترانه در ۱۷ مه ۲۰۱۹ از طریق اینترسکوپ رکوردز بعنوان دومین تک آهنگ تبلیغاتی از این آلبوم به انتشار رسید. در ۱۸ مه ۲۰۱۹، مدونا با همراهی کویوو، ترانه آینده را در مسابقه آواز یوروویژن در تل آویو، اسرائیل اجرا کردند. آینده (ترانه لوان). «آینده» ( به فرانسوی: Avenir ) تک آهنگی از هنرمند اهل فرانسه لوان امرا است که در ۱ دسامبر ۲۰۱۴ ( ۲۰۱۴ - 12 - ۰۱ ) منتشر شد. این تک آهنگ در چارت های فرانسه در رتبه اول و در چارت های، والونیا، اتریش، جزو ده ترانه اول قرار گرفت. آینده (فیلم ۲۰۰۷). آینده ( به انگلیسی: Next ) فیلمی علمی - تخیلی و محصول سال ۲۰۰۷ کشور آمریکا است. این فیلم تا حدودی براساس داستان کوتاهی به نام «مرد طلایی» نوشته فیلیپ کی دیک ساخته شده است. کارگردان این فیلم لی تاماهوری است و ستاره های آن عبارت اند از نیکلاس کیج، جولین مور، جسیکا بیل، توماس کرتشمن، توری کیتلز، پیتر فالک، جیم بیور، ژوزه زونیگا، جیسون باتلر هارنر، مایکل توروکو و سرگی ترایفانوویچ. فیلم دربارهٔ مردی است که می تواند وقایع دو دقیقهٔ آیندهٔ زندگی خود را ببیند. کریس جانسون ( نیکلاس کیج ) شعبده بازی در یک هتل کوچک در لاس وگاس است. او از توانایی اش در دیدن دو دقیقهٔ بعد زندگی خود استفاده می کند تا در بازی های شرط بندی کوچک برنده شود. او در یک عملیات دزدی با هدف قتل دو نفر، که باید کشته شوند، از قتل جلوگیری کرده و اسلحه را از دزد می گیرد. اما به خاطر این که فکر می کنند اسلحه به او تعلق دارد تحت تعقیب قرار می گیرد. با استفاده از توانایی اش می گریزد و… آینده (فیلم ۲۰۱۶). آینده ( فرانسوی: L'Avenir ) یا آنچه در پیش است ( انگلیسی: Things to Come ) یک فیلم به کارگردانی میا هانسن - لووه محصول کشورهای فرانسه و آلمان است. که در سال ۲۰۱۶ منتشر شد. تصویربرداری فیلم در ۲۲ ژوئن ۲۰۱۵ در پاریس آغاز شد. از بازیگران آن می توان به ایزابل هوپر اشاره کرد. این فیلم برای رقابت کسب جایزهٔ خرس طلایی در شصت و ششمین دورهٔ جشنواره بین المللی فیلم برلین برگزیده شد. • ایزابل هوپر در نقش ناتالی • آندره مارکن در نقش هاینز • Édith Scob • Roman Kolinka • Sarah Le Picard • Yves Heck
دانشگاهها نقشی پیشرو در توسعه دانش، فناوری و ابزارهای برای ایجاد ایندهای پایدار دارند. برای اجرای مؤثر و معتبر این نقش، آنها نیازمند تمرکز بر روی پایداری حتی بر روی عملکرد و اقدامات خود دارد. پروژههای محیطهای دانشگاهی چه تحصیلی یا توسعههای محیطهای دانشگاهی یا شرکتی باشند، چالشها و فرصتهای پایداری جالبی را فراهم میکنند. اولاً اندازه آنها در خط مرزی میان پروژههای تک ساختمانی و برجهای کوچک، مقیاس مناسبی برای انرژی ابداعی و راهکارهای انتقال است. دوما آنها باید همسایگیهای تک هدفی معینی را با تمرکز بر تحصیلات، تحقیق، توسعه یا توزیع ایدهها، محصولات یا خدمات جدید مشخص نمایند.
معنی کلمه اینده در لغت نامه دهخدا
( آینده ) آینده. [ ی َ دَ / دِ ] ( نف ، اِ ) آنکه آید : زآنکه عشق مردگان پاینده نیست چونکه مرده سوی ما آینده نیست.مولوی. || وارد. || مستقبل. مستقبله. قادم. قادمه. آتی. آتیه. زمان پس از حال. وقتی که نیامده است : آینده نیامده ست و بگذشته گذشت. - آینده و رونده ؛ صادر و وارد. - سال آینده ؛عام قابل. عام مقبل. سال دیگر.
معنی کلمه اینده در فرهنگ معین
( آینده ) (یَ دِ ) (اِفا. ) ۱ - کسی یا چیزی که می آید.۲ - داخل شونده . ۳ - زمان پس از حال .
معنی کلمه اینده در فرهنگ عمید
( آینده ) ۱. زمان بعد از حال. ۲. (اسم ) (ادبی ) در دستور زبان، فعلی که بر زمانِ پس از حال دلالت دارد. ۳. کسی که از جایی بیاید. ۳. آنچه بعد بیاید.
معنی کلمه اینده در فرهنگ فارسی
( آینده ) ( اسم ) ۱ - آنکه آید آنچه آید. ۲ - وارد . ۳ - مستقبل آتی زمان پس از حال . یا آینده و رونده . وارد و صادر کسانی که وارد شوند و کسانی که خارج گردند . آنکه آید
معنی کلمه اینده در دانشنامه عمومی
آینده (آلبوم فیوچر). آینده آلبومی از هنرمند اهل هائیتی فیوچر است که در ۱۷ فوریه ۲۰۱۷ ( ۲۰۱۷ - 02 - ۱۷ ) منتشر شد. در این آلبوم هنرمندانی از جمله مترو بومین و دی جی خالد نیز حضور دارند. آینده (آلبوم لئونارد کوهن). آینده ( به انگلیسی: The Future ) نهمین آلبوم استودیویی خواننده و ترانه سرای کانادایی لئونارد کوهن است. این آلبوم در سال ۱۹۹۲ منتشر شد. این آلبوم در جدول موسیقی انگلستان به رتبه ۳۶ رسید و در کانادا به طور شگفت انگیزی موفق شد. کوئن همچنین جایزه جونو را برای بهترین خوانندۀ مرد در سال ۱۹۹۳ برای این آلبوم کسب کرد.
معنی کلمه اینده در دانشنامه آزاد فارسی
آینده. ماهنامۀ سیاسی و ادبی، چاپ تهران. به صاحب امتیازی محمود افشار، نخستین شماره در تیر ۱۳۰۴ منتشر و پس از ۲۴ شماره در ۱۳۰۶ توقیف شد. در دورۀ دوم، از مهر ۱۳۲۳ تا دی ۱۳۲۴، پانزده شماره، منتشر شد که باز چاپ آن متوقف شد. در دورۀ سوم، از ۱۳۳۸ منتشر و پس از چاپ شش شماره، در اردیبهشت ۱۳۳۹، مجدداً تعطیل شد. در ۱۳۵۸ش، ایرج افشار آینده را جانشین ماهنامۀ راهنمای کتاب کرد که انتشار آن تا ۱۳۷۲ ادامه داشت.
جملاتی از کاربرد کلمه اینده
به دلیل آبوهوای مناسب بانش اغلب مردم از گذشته تاکنون به کشاورزی مشغول بودهاند. اغلب محصولاتی که در اینجا کشت میشود شامل گوجه، گندم، برنج، بادام، ذرت، انگور، زیتون، حبوبات و …، با توجه به آب و هوای این بخش و بارشهای سالانه؛ از محصولات مرغوب کشاورزی بهره میبرد، اما متأسفانه در سالهای اخیر بهرهبرداری بیش از حد از منابع زیر زمینی آب و کاهش بارندگی در این سالها باعث شده تا سطح منابع آبهای زیر زمینی به شدت پایین رفته و خطر جدی کمبود آب برای این بخش در ایندهای نه چندان دور وجود دارد.
پیشرفت های اخیر در زمینه پوست الکترونیکی روی متحد کردن مصالح سبز ایده آل و هشیاری از محیط در پروسه ی طراحی متمرکز شده اند.به عنوان یکی از چالش های اصلی که تولید پوست الکترونیکی با آن مواجه است ، توانایی مصالح برای مقاومت در برابر کشش مکانیکی و دربرداشتن توانایی حس کردن یا امکانات الکترونیکی، قابلیت بازیافت شدن، و قابلیت های خود درمانگری مسایلی هستند که در طراحی اینده پوست های الکترونیکی جدید به ان انتقاد می شود.
در رابطه با علت بازگشت هیئت ایرانی گمانه زنی اصلی بر روی تحریمهای جدیدی است که روز ۵ شنبه ۱۲ دسامبر از سوی خزانه داری آمریکا نسبت به برخی شرکتهای چند ملیتی و چند تن از افراد حقیقی و حقوقی ایرانی انجام گرفت. مرضیه افخم و عباس عراقچی به این تحریمها واکنش نشان داده و آن را "مخالف روح توافق ژنو" خواندند و روسیه نیز با این اقدام آمریکا مخالفت نمود. اما اشتون بازگشت هیئت ایرانی را به علت پیچیدگی مذاکرات دانست و به مانند وزیر خارجه آمریکا کری عنوان داشت که در روزهای اینده تیم ایرانی به ژنو باز خواهد گشت.
ترکیه: از شاخص های روانی مایل به کامیابی و پیروزی برخوردار است و از نظر نوگرایی، اینده خوبی در پیش دارد.
با توجه به پیشرفت فناوری اطلاعات وحجم روز افزون اطلاعات تولید شده، درآیندهای نه چندان دور، دیگر فرصت سازماندهی تمامی اطلاعات تولید شده برای کتابداران واطلاع رسانان باقی نخواهد ماند. آنان بایستی اطلاعات حوزههای موضوعی خاص را گزینش و پردازش کنند و به مراجعان سواد اطلاعاتی را به منظوربازیابی، گزینش، وکاربرد بهینهٔ اطلاعات مورد نیازشان اموزش دهند. اگر این گروه علاقهمند به حفظ جایگاه خویش در جامعهٔ اطلاعاتی اینده هستند، باید آمادهٔ پذیرفتن نقشهایی مانند پردازشگر اطلاعات، مشاوراطلاعات، مروج سواد اطلاعاتی، مدیر اطلاعات، و طراح نظام باشد.