انگور فرنگی
معنی کلمه انگور فرنگی در فرهنگ عمید
۲. درختچه ای خاردار، دارای گل های سفید مایل به سبز و برگ های پهن.
معنی کلمه انگور فرنگی در فرهنگ فارسی
جملاتی از کاربرد کلمه انگور فرنگی
گیاهانی که عمل تعرق را آسانتر مینمایند عبارتند از:گل ماهور، آقطی سیاه، بابونه، زیزفون، شاه تره، برگ انگور فرنگی، ریش بز، تره تیزک، ریشه بابا آدم، بید گیاه،
ماده سیاه زیر پوست مرکبات، انواع فلفل، گندم سیاه، انگور فرنگی سیاه، انواع زرد آلو، گیلاس، گریپ فروت، انگور، لیمو، پُرتقال، آلو خشک و میوه گل سرخ، دارای بیوفلاوونوئیدها هستند.
جنوب آسیا عنوان مختلفی ترشی دارد، که اساساً از انواع مختلف انبه، لیمو، لیموی شیراز، گونگورا (بوتهای برگدار و ترش)، تمبر هندی، انگور فرنگی هندی (آلما) و فلفل ساخته میشوند. گاهی اوقات سبزیجاتی مثل بادمجان، هویج، گلکلم، گوجهفرنگی، کدوی تلخ، تمبر هندی سبز، زنجبیل، سیر، پیاز و لیمو هم مورد استفاده قرار میگیرند. این میوهها و سبزیجات عموماً با موادی مانند نمک، ادویه و روغنهای گیاهی ترکیب شده و در مکانی بدون رطوبت گذاشته میشوند تا برسند.
برخلاف خویشاوند نزدیکش انگورفرنگی سیاه انگور فرنگی سرخ و سفید برای تزیین و میوهشان کشت میشوند.
طعم میوه انگور فرنگی قرمز ترش است. این میوه در کشورهای اروپایی برای درست کردن مرباهای نسبتاً گرانقیمت مورد استفاده قرار میگیرد. علیرغم اینکه کاشت و نگهداری انگور فرنگی قرمز چندان سخت نیست، این میوه حتی در اروپا نیز کمیاب است. در ایران، خشک شده انگور فرنگی در عطاریها یافت میشود. دم کرده این انگور را برای رقیق کردن خون تجویز میکنند و اعتقاد بر آن است که خوردن آن از سکته قلبی ممانعت میکند. انگور فرنگی برای تنظیم و کاهش فشار خون نیز مورد استفاده میباشد.
نان زعفرانی انواع متنوع سوئدی و کرنوالی دارد و در سوئد به «لوسکت» (در ادبیات «لوسی کت»، بعد از سنت لوسی) یا «لوسبول» مشهور است. نان دوم یک خمیر نان غنی شده میباشد که بههمراه دارچین، جوز هندی و انگور فرنگی، به آن زعفران اضافه شدهاست. آنها را بهویژه در طول ظهور، و مخصوصاً در روز سنت لوسی میخورند. در انگلستان، "نان زعفرانی رول" بهطور سنتی برای جشنهای سالانه (جشن شادی) یا اهدا به کلیسا تهیه شدهاند. در غرب کرنوال، "نان زعفرانی تی تریت" بزرگ، نمایانگر گردشها و فعالیتهای «مدرسه شنبه متدیست» میباشد.
طعم این میوه ترش است. این میوه در کشورهای اروپایی برای درست کردن مرباهای نسبتاً گرانقیمت مورد استفاده قرار میگیرد. علیرغم اینکه کاشت و نگهداری قره قات چندان سخت نیست، این میوه حتی در اروپا نیز کمیاب است. در ایران، خشک شده قره قات یا انگور فرنگی در عطاریها یافت میشود. دم کرده قره قات را برای رقیق کردن خون تجویز میکنند و اعتقاد بر آن است که خوردن آن از سکته قلبی ممانعت میکند.