{omega- fatty acid} [تغذیه] اسید چربی که اولین پیوند دوگانه اش بر روی سومین کربن انتهای متیلی واقع است {omega- fatty acid} [تغذیه] اسید چربی که اولین پیوند دوگانه اش بر روی ششمین کربن انتهای متیلی واقع است
جملاتی از کاربرد کلمه اسید چرب امگا
تحقیقات نشان داده که مصرف روزانه دو قاشق غذا خوری (۲۳ گرم) روغن زیتون، خطر ابتلا به بیماریهای قلبی را کاهش میدهد که این امر، به دلیل وجود چربیهای اشباع نشده در این روغن است؛ بنابراین برای جلوگیری از ابتلا به این بیماری، بهتر است که به جای چربیهای اشباع شده از روغن زیتون استفاده شود تا میزان مصرف کالری روزانه از حد لازم بیشتر نباشد. همچنین روغن گردو و اسید چرب امگا ۳ که در گوشت ماهی و سبزیجات وجود دارد همچون روغن زیتون، اسیدهای چرب اشباع نشده دارند و بنابراین برای پیشگیری از ابتلا به بیماریهای قلبی مفیدند.
بهنظر میرسد اسید چرب امگا ۳ و مصرف زیاد سویا در مواد غذایی نیز خطر ابتلا را کاهش میدهند.