ارزیابی حسی

معنی کلمه ارزیابی حسی در فرهنگستان زبان و ادب

{sensory evaluation, sensory analysis, organoleptic evaluation} [علوم و فنّاوری غذا] تعیین خواص حسی غذاها با روش های آزمایشگاهی

معنی کلمه ارزیابی حسی در ویکی واژه

تعیین خواص حسی غذاها با روش‌های آزمایشگاهی.

جملاتی از کاربرد کلمه ارزیابی حسی

فعالیت‌های متخصصان مواد غذایی شامل توسعه محصولات جدید غذایی، طراحی فرایندها برای تولید این مواد غذایی، انتخاب مواد بسته‌بندی، مطالعات ماندگاری، ارزیابی حسی محصولات با استفاده از پانل‌های نظرسنجی یا مصرف‌کنندگان بالقوه و همچنین آزمایش‌های میکروبیولوژیکی و شیمیایی است. دانشمندان مواد غذایی ممکن است پدیده‌های اساسی تری را که مستقیماً با تولید محصولات غذایی و خواص آن در ارتباط هستند، مطالعه کنند.