ادغم
جملاتی از کاربرد کلمه ادغم
یا أَیُّهَا الْمُدَّثِّرُ هذا خطاب النّبی (ص) و الْمُدَّثِّرُ المتدثّر ادغم التّاء فی الدّال لقرب مخرجیهما. و السّبب فیه
اولین روابط میان اسرائیل و تونس در سازمان ملل در نیویورک در سال ۱۹۵۱–۱۹۵۲ صورت گرفت، زمانی که نمایندگان تونس به هیئت اسرائیلی و رهبران کارگری اسرائیل نزدیک شدند. در ژوئن ۱۹۵۲، باهی ادغم، یکی از نزدیکان حبیب بورقیبه، با جیدئون رافائل دیدار کرد و خواستار حمایت از استقلال تونس شد. بورقیه اظهار داشت که به دنبال حذف اسرائیل نخواهد بود و برای ارتقای صلح در منطقه تلاش خواهد کرد. در سال ۱۹۵۶، پس از اعلام استقلال تونس، وی مخفیانه با یاکوف تزور، سفیر اسرائیل در فرانسه دیدار کرد. در اواخر همان سال، تسور با وزیر دارایی تونس ملاقات کرد، وی خواستار کمک اسرائیل در ساخت شهرکهای کشاورزی مشترک بود.
باهی ادغم در ۱۳ آوریل ۱۹۹۸، در سن ۸۵ سالگی درگذشت.
باهی ادغم (عربی: الباهي الأدغم؛ زاده ۱۰ ژانویهٔ ۱۹۱۳ – درگذشته ۱۳ آوریل ۱۹۹۸) یک سیاستمدار اهل تونس بود. وی از ۷ نوامبر ۱۹۶۹ تا ۲ نوامبر ۱۹۷۰ نخستوزیر این کشور بود.
به ساحلرودها در ناوبری نیز توجه میشود. در ناوبری، ساحلرود ممکن است به جزیره سدی یا یک فلات ادغام شده، چون ساحلرود اقیانوسی اشاره داشته باشد. یک جزیره سدکننده، جزیره طولانی و باریکی است که از شن تشکیل شده و بین یک جزیره کولابی یا دریاراه و اقیانوس سد ایجاد میکند. فلات ادغم شده بخشی از کف مرتفع دریا است که روی آن مسطح بوده و دارای عمق کم (عموماً کمتر از ۲۰۰ متر) بوده و عموماً روی فلات قاره یا نزدیک یک جزیره واقع است.