نشر رومیزی
معنی کلمه نشر رومیزی در دانشنامه عمومی
حاصل نهایی نشر رومیزی فیلم یا زینک است که قابل چاپ هستند.
• مزایا
با استفاده از تجهیزات نشر رومیزی می توان:
• نشر شمارگان پایین کتاب، مجله و خبرنامه ناشران و سازمان ها را با سرعت و هزینه پایین انجام داد.
• سازمان های دولتی و خصوصی، و مؤسسات علمی، فرهنگی، آموزشی، و دانشگاهی می توانند از آن برای تولید گزارش های علمی، فنی، و غیره استفاده کنند.
• مزایای فوق همراه با دسترسی بیشتر افراد به تجهیزات نشر رومیزی و سهولت استفاده از آن ها موجب رواج خودناشری شده است. بدان معنا که بسیاری از افراد، محققان، نویسندگان، سازمان ها، و شرکت های غیرحرفه ای می توانند آثار خود را با هزینه پایین و کیفیت مناسب منتشر کنند.
نشر الکترونیکی، نشر اینترنتی، و نشر چندرسانه ای اصطلاحات جدیدتری هستند که پس از نشر رومیزی رواج یافتند. برخلاف نشر رومیزی که خروجی آن بیشتر چاپی و کاغذی است خروجی انواع فوق فقط الکترونیکی است.
نشر رومیزی، کار چاپ و انتشارات را کوچک و روی یک میز کار جمع کرده است. با امکانات نشر رومیزی می توان اثری را نوشت، اطلاعات آن را با منابع اطلاعاتی کنترل کرد و از صحت املای کلمات اطمینان یافت. همچنین می توان متن را صفحه آرایی و صفحه بندی کرد، تصویرها و نمودارها را حتی به صورت چند رنگ طراحی کرد، نمونه گرفت و تکثیر کرد و همه این کارها در اتاق کوچکی روی یک میز بدون رفت وآمد انجام می شود.
معنی کلمه نشر رومیزی در دانشنامه آزاد فارسی
استفاده از رایانه و نرم افزارهای خاص برای کار کردن با متن و تصاویر و ایجاد اسنادی که توسط چاپگرهای لیزری یا ماشین های حروف چینی قابل چاپ باشند. نشر رومیزی فرآیندی چندمرحله ای است که ابزارها و نرم افزارهای مختلفی در آن به کار گرفته می شود. متن و تصاویر در ابتدا با استفاده از برنامه های واژه پرداز و نرم افزارهای ویرایش تصاویر و ابزارهایی مثل اسکنر آماده می شود و سپس در برنامه صفحه آرایی با هم ترکیب می شود. در برنامه صفحه آرایی کاربر نحوه چینش متن و تصاویر را روی صفحه تعیین می کند. این برنامه ها اغلب علاوه بر قابلیت های صفحه آرایی از قابلیت های واژه پردازی و ویرایش تصویر هم برخوردارند. در نهایت سند آماده شده روی چاپگرهای لیزری و یا برای کیفیت بهتر با ماشین حروف چینی به چاپ می رسند.
معنی کلمه نشر رومیزی در ویکی واژه
جملاتی از کاربرد کلمه نشر رومیزی
روند تحولات در خوشنویسی به شکل سنتی محدود نشد و هنرمندان خطاطی و نقاشی را با هم درآمیختند تا امکانات نوینی را تجربه کنند به این کار رفته رفته عنوان نقاشیخط داده شد. شاید بتوان گفت مکتب سقاخانه خاستگاه اصلی زیباشناسی و نوآوری معاصر، در خوشنویسی خط به ویژه در پیش از انقلاب ایران (۱۳۵۷) بودهاست. پس از انقلاب خوشنویسی با اقبال زیادی از سوی جوانان مواجه شد آنان در عرصههای مختلف اعم از شیوههای سنتی یا تلاش برای ایجاد خلاقیتهای نوین با هم به رقابت پرداختند. رشد هنر گرافیک و گستردگی نیازهای نوین جامعه، پدید آمدن کامپیوتر به عنوان یکی از مهمترین ابزارهای کار گرافیک و نشر رومیزی همه و همه چالشهای حدید در پیش روی خوشنویسی معاصر هستند.
اکثر نرمافزارهای نشر رومیزی و نرمافزارهای نشر حرفه ای و سایر نرمافزارهای اداری شامل واژه پردازها امکان نمایش صفحه به صورت تور را به عنوان یک گزینه انتخابی برای کاربران ارائه میدهند.
الگوریتم شکست خط تک، در بسیاری از نرمافزارهای دیگر مانند برنامهٔ نشر رومیزی ادوبی ایندیزاین و دستور خط فرمان گنو اف. ام. تی. در یونیکس، الگوبرداری شدهاست.