میرزائی. ( حامص مرکب ) عمل میرزا. نویسندگی. میرزائی. ( اِخ ) دهی است از دهستان هنام و بسطام بخش سلسله شهرستان خرم آباد، واقع در 18هزارگزی خاور الشتر با 120 تن سکنه. آب آن از چشمه و راه آن مالرو است. ( از فرهنگ جغرافیائی ایران ج 6 ).
معنی کلمه میرزائی در فرهنگ فارسی
دهی است از دهستان هنام و بسطام بخش سلسله شهرستان خرم آباد
جملاتی از کاربرد کلمه میرزائی
از اساتید قدیمی گروه حسابداری؛ دکتر علی اصغر زمانی، دکتر علامحسین قهرمانی، دکتر رضا نظری، استاد مهدیزاده، استاد شعله شاهین، استاد قادر صادقیان آژیری و استاد فرامرز میرزائی صلحی را میتوان یاد کرد که اکثراً در حال حاضر مشغول تدریس در این گروه هستند. همچنین اساتید صاحب نظر و خبرهای نیز طی دهههای ۸۰ و ۹۰ شمسی همچون دکتر رسول برادران حسنزاده، دکتر یونس بادآور نهندی، دکتر علی اصغر متقی، دکتر احمد محمدی، دکتر مهدی زینالی، دکتر مهدی علینژاد به هویت رشته حسابداری و این دانشکده معنا دادهاند. گروه حسابداری تبریز در ایران به دلیل وجود اساتید بنام و مشهور همواره مدنظر جوامع علمی بودهاست و در آزمونهای استخدامی و … گاهی فارغالتحصیلان این رشته در اولویت اول جذب هستند.
در تمرین، فرامرز میرزائی مهاجم پرسپولیس باعث شکستگی ساق پای او شد. عزیزیان که در این زمان ۲۶ ساله بود شروع به معالجه استخوان پایش با پلاتین کرد و سرانجام در سال ۱۳۷۳ در حالی که ۲۹ ساله بود، پس از سه سال، ادامه فوتبالش را از تیم راهآهن شروع کرد، در سال ۱۳۷۴ به ذوبآهن پیوست و در سال ۱۳۷۶ به عضویت تیم فجر سپاسی شیراز درآمد. او در سال ۱۳۷۷ و در سن ۳۳ سالگی به تیم ملی برگشت و البته تا سن ۴۰ سالگی به بازی ادامه داد.
زند از میرزائی لاف و در وی هم استعداد تا بینی نبینی
نشست تخصصی توسعه پایدار و همهجانبه در ایران فردا نیز در ۲۲ ژوئن توسط نایب رئیس خانم هانیه میرزائی آغاز شده و در این برنامه ۱۴ سخنران از ایران سایر نقاط جهان به صورت حضوری یا انلاین به ایران سخنرانی پرداختند. این نشست با سخنان رئیس و سخنگوی حزب فرهنگ قاسمی در بعد از ظهر روز ۲۲ ژوئن پایان یافت.
سعید صلح میرزائی (زاده ۱۳۵۸ در تهران)، روحانی شیعه و دانشآموخته خارج فقه و اصول، مدرس حوزه
داداشی که شاگرد ارشد پروفسور میرزائی بود از سال ۱۳۵۴ آموزش کونگفو توآ را در دانشگاه تهران آغاز نمود و در همین ایام بهواسطه آشنایی با یک دانشجوی چینی، مطالعه کونگفوی چینی یا ووشو را آغاز نمود. با تأسیس" فرهنگستان تن و روان " در سال ۱۳۵۵ توسط او، هزاران هنرجو و صدها مربی کونگفو توآ به فراگیری هنرهای رزمی نزد ایشان پرداختند. آشنایی او با دبیر اول و دبیر دوم سفارت چین، امکان دسترسی به منابع معتبری از ووشو را برایش فراهم کرد.